CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 8 Kasım 2022 #21 Dwnity dedi: Hocam tüm ülkeyi kırmızıya boyadı yahudilere saldırıyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bu kediyi, bugün YouTube'da gezinirken gördüm bir videoda. Siz de o videodan aldınız değil mi ?
Dwnity dedi: Hocam tüm ülkeyi kırmızıya boyadı yahudilere saldırıyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bu kediyi, bugün YouTube'da gezinirken gördüm bir videoda. Siz de o videodan aldınız değil mi ?
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 8 Kasım 2022 #22 Dwnity dedi: Hocam tüm ülkeyi kırmızıya boyadı yahudilere saldırıyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Soğuk bir yerlere götürün.
Dwnity dedi: Hocam tüm ülkeyi kırmızıya boyadı yahudilere saldırıyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Soğuk bir yerlere götürün.
Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 467 10 Kasım 2022 #23 CHRİS W4LKER dedi: Bu kediyi, bugün YouTube'da gezinirken gördüm bir videoda. Siz de o videodan aldınız değil mi ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kuzenimin galerisinden buldum.
CHRİS W4LKER dedi: Bu kediyi, bugün YouTube'da gezinirken gördüm bir videoda. Siz de o videodan aldınız değil mi ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kuzenimin galerisinden buldum.