Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 17 Mayıs 2022 #51 Smith dedi: Eğer pencere falan açık değilse muhtemelen evdedir. Bir yerlerde uyuyakalmış olabilir, bazen kedileri uyandırmak çok zor olabiliyor. Mutfak kapısının oralara falan bakmayı bi' deneyin. Orada falan bekliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten cam felan açık olsada çıkmaz hiç sevmiyor nedense korkuyor. OnePC dedi: Hocam kedi bulundu mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yazmıştım
Smith dedi: Eğer pencere falan açık değilse muhtemelen evdedir. Bir yerlerde uyuyakalmış olabilir, bazen kedileri uyandırmak çok zor olabiliyor. Mutfak kapısının oralara falan bakmayı bi' deneyin. Orada falan bekliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten cam felan açık olsada çıkmaz hiç sevmiyor nedense korkuyor. OnePC dedi: Hocam kedi bulundu mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yazmıştım
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.750 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2022 #52 Lamine Yamal dedi: Hemen hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Smith Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 428 17 Mayıs 2022 #53 Lamine Yamal dedi: Zaten cam felan açık olsada çıkmaz hiç sevmiyor nedense korkuyor. Evet hocam yazmıştım Genişletmek için tıkla... Hocam merak ettim de nerede bulduğunuzu yazabilir misiniz?
Lamine Yamal dedi: Zaten cam felan açık olsada çıkmaz hiç sevmiyor nedense korkuyor. Evet hocam yazmıştım Genişletmek için tıkla... Hocam merak ettim de nerede bulduğunuzu yazabilir misiniz?
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 17 Mayıs 2022 #54 Lamine Yamal dedi: Evet hocam yazmıştım Genişletmek için tıkla... Görmemişim de bulunduğuna çok sevindim.
Lamine Yamal dedi: Evet hocam yazmıştım Genişletmek için tıkla... Görmemişim de bulunduğuna çok sevindim.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 17 Mayıs 2022 #55 Smith dedi: Hocam merak ettim de nerede bulduğunuzu yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yorganın altında
Smith dedi: Hocam merak ettim de nerede bulduğunuzu yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yorganın altında
Cengiz holding Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 228 18 Mayıs 2022 #56 Lamine Yamal dedi: Bu arada komik değil hocam. Genişletmek için tıkla... Evin içinde kedisini kaybeden biri için fazla bile.
Lamine Yamal dedi: Bu arada komik değil hocam. Genişletmek için tıkla... Evin içinde kedisini kaybeden biri için fazla bile.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 18 Mayıs 2022 #57 Cengiz holding dedi: Evin içinde kedisini kaybeden biri için fazla bile. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım diyorumki evim küçük değil ve birsürü sıkışık yer var. Kedin varmı bu arada merak ettim?
Cengiz holding dedi: Evin içinde kedisini kaybeden biri için fazla bile. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım diyorumki evim küçük değil ve birsürü sıkışık yer var. Kedin varmı bu arada merak ettim?