MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Nisan 2021 #21 Bence yanmaz ama komşunuz ya da o adam ile papaz olursunuz. Eğer polisler bir şey yapmazsa en kötü bir kalas filan bulur kapıyı zorlarsınız.
Bence yanmaz ama komşunuz ya da o adam ile papaz olursunuz. Eğer polisler bir şey yapmazsa en kötü bir kalas filan bulur kapıyı zorlarsınız.
DIABLO36 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 890 Çözümler 2 13 Nisan 2021 #22 simulasyonistanbul61 dedi: Arkadaşlar polisi aradım olayı anlattım ama polisler ne yapar bilmiyorum basım yanar mı? İlk defa polisi aradım. Genişletmek için tıkla... Neden başınız yansın Polisten korkmayın... Durumu izah edip yerinden kalkmayan şahsın paşa paşa garajını açtırarak kediyi alırlar
simulasyonistanbul61 dedi: Arkadaşlar polisi aradım olayı anlattım ama polisler ne yapar bilmiyorum basım yanar mı? İlk defa polisi aradım. Genişletmek için tıkla... Neden başınız yansın Polisten korkmayın... Durumu izah edip yerinden kalkmayan şahsın paşa paşa garajını açtırarak kediyi alırlar
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 13 Nisan 2021 #23 simulasyonistanbul61 dedi: Merhaba. Hızlı özet geçiyorum. Sokakta beslediğim kedi birinin garajına girmiş, adam yarın sabaha çıkarırım diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey için konu açmak çok saçma geldi. Şimdiye adamı ikna edip kedinizi almıştınız.
simulasyonistanbul61 dedi: Merhaba. Hızlı özet geçiyorum. Sokakta beslediğim kedi birinin garajına girmiş, adam yarın sabaha çıkarırım diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey için konu açmak çok saçma geldi. Şimdiye adamı ikna edip kedinizi almıştınız.
gecekarabey Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 73 13 Nisan 2021 #24 simulasyonistanbul61 dedi: Arkadaşlar polisi aradım olayı anlattım ama polisler ne yapar bilmiyorum basım yanar mı? İlk defa polisi aradım. Genişletmek için tıkla... Korkma en doğrusunu yaptın.
simulasyonistanbul61 dedi: Arkadaşlar polisi aradım olayı anlattım ama polisler ne yapar bilmiyorum basım yanar mı? İlk defa polisi aradım. Genişletmek için tıkla... Korkma en doğrusunu yaptın.
Formi Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #25 Hiç etik değil.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #26 simulasyonistanbul61 dedi: Arkadaşlar polisi aradım olayı anlattım ama polisler ne yapar bilmiyorum basım yanar mı? İlk defa polisi aradım. Genişletmek için tıkla... Hocam polisler geldikten sonra son durumu söyler misiniz?
simulasyonistanbul61 dedi: Arkadaşlar polisi aradım olayı anlattım ama polisler ne yapar bilmiyorum basım yanar mı? İlk defa polisi aradım. Genişletmek için tıkla... Hocam polisler geldikten sonra son durumu söyler misiniz?
simulasyonistanbul61 Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.225 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI A320M-A Pro anakart Sapphire Pulse RX6400 4 GB 64 Bit Ryzen 3 3200G Apacer Panther 2*8GB 3200MHz CL16 DDR4 RAM Seagate Barracuda 1TB HDD James Donkey 240GB SSD ve son olarak Frisby FC-9365G Gaming kasa double Slim ring RGB fan (650W 80+) Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #27 Hocam inanmayacaksınız ama. Hamzz dedi: Hocam polisler geldikten sonra son durumu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Adam aşağıya bir indi gülmemek için kendimi zor tuttum la adam polis korkusuna donla aşağıya indi
Hocam inanmayacaksınız ama. Hamzz dedi: Hocam polisler geldikten sonra son durumu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Adam aşağıya bir indi gülmemek için kendimi zor tuttum la adam polis korkusuna donla aşağıya indi
M MrHope Picopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #28 simulasyonistanbul61 dedi: Hocam inanmayacaksınız ama. Adam aşağıya bir indi gülmemek için kendimi zor tuttum la adam polis korkusuna donla aşağıya indi Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü mü problem
simulasyonistanbul61 dedi: Hocam inanmayacaksınız ama. Adam aşağıya bir indi gülmemek için kendimi zor tuttum la adam polis korkusuna donla aşağıya indi Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü mü problem
simulasyonistanbul61 Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.225 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI A320M-A Pro anakart Sapphire Pulse RX6400 4 GB 64 Bit Ryzen 3 3200G Apacer Panther 2*8GB 3200MHz CL16 DDR4 RAM Seagate Barracuda 1TB HDD James Donkey 240GB SSD ve son olarak Frisby FC-9365G Gaming kasa double Slim ring RGB fan (650W 80+) Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #29 Formi dedi: Evin sahibine bu konuyu açtığını söyle üzülüp kediyi verir. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok güldüm ya sen komiklik yapmayı bırak komedyenler yapsın. MrHope dedi: Hocam çözüldü mü problem. Genişletmek için tıkla... Çok şükür çözüldü hocam. Ciddiye alan herkese teşekkür ederim.
Formi dedi: Evin sahibine bu konuyu açtığını söyle üzülüp kediyi verir. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok güldüm ya sen komiklik yapmayı bırak komedyenler yapsın. MrHope dedi: Hocam çözüldü mü problem. Genişletmek için tıkla... Çok şükür çözüldü hocam. Ciddiye alan herkese teşekkür ederim.
DIABLO36 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 890 Çözümler 2 14 Nisan 2021 #30 Polisi aramaktan, polise danışmaktan geçerli bir durum var ise çekinmemek, korkmamak lazım Sorunun çözülmesine sevindim.
Polisi aramaktan, polise danışmaktan geçerli bir durum var ise çekinmemek, korkmamak lazım Sorunun çözülmesine sevindim.