Kedim kayboldu

Figo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Dün kardeşim ve babam kedimizi veterinere aşı yaptırmak icin getirdiklerinde kafesi açtıkları gibi fırlamış dışarı. En son nereye gittiklerini görmüşler arıyoruz ancak hala yok, neredeyse 24 saat olacak. Daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilir mi? Kaç saattir ayaktayız arıyoruz ama yok, bulamadık.

Eger fazla kucuk degilken, sokak kedisiyken sahiplenmisseniz veya az da olsa disariya cikiyorsa geri gelebilir kendi, belki.

Veteriner polikliniginin icerisindeyken disariya kactiysa kendi gelmesi daha zor olabilir, ben veterinerden geldikten sonra kafesi acinca kacti sandim evden.

İlan vermeye devam edebilirsiniz, inşallah bulursunuz.

Afiş falan hazırlasan? İlçendeki instagram sayfalarına falan da bildirebilirsin. Post atarlar.
Afiş hazırladık bazı yerlere astık esnafa da dağıttık. Bunun yanında sosyal medyada da afiş hazırladık yayıyoruz ama cok ümitli değilim açıkçası bundan.

Hocam kumunu evinizin etrafına dökün kokusunu alıp gelir

Mamasını dökün,kumunu dökün,kafesini koyun,koku bırakmak için uğraştığı eşyaları koyun veya gelir.

Çipi yok muydu bu hayvancağızın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…