Kedim kayboldu

Yer
Kahramanmaras
Daha fazla  
Arkadaşlar 1.5 yıldır apartmanın bahçesinde beslediğim kedi kayip. Uyumaya mama yemeye kendini sevdirmeye eve gelirdi. Apartmanın bahcesinden dışarı çıkmazdı. Hatta gitmesin diye kısırlaştırma bile yaptık. Ama 1.5 yıldır gitmeyen kedi 5 gündür hiçbir yerde yok. Her gün 3 4 saat arıyorum, esnafa sordum, sosyal medyaya ilan verdim hiçbir haber gören duyan yok. Sizce gelme ihtimali var mı, kısır olsa bile birilerin peşinden gitmiş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinin alıp götürme ihtimali var mı?

Bakımlı kedileri alıp eve götürüyorlar hazır kısırlaştırılmış her şeyi yapılmış zaten diyip. Öte yandan dışarıda yaşayan kediler bazen yaşam alanını değiştirir. Benim de öyle oldu bir anda kayboldu birinin sahiplendiğini düşünüyorum. 5 yıldır belki bir gün gelir yine gözlerim arıyor. Her turuncu kediye o mu acaba diye göz atıyorum

Seni korkutmak istemem ama bir köpek tarafından parçalanma ihtimalı var :/ çünkü aynı şeyi ben de yaşadım apartmanın önünde beslediğimiz kedi 2 haftaya yakın bir süre ortalıkta yoktu en sonunda 2 3 bina arkada ölü bedenini bulmuştum. Karnında büyük diş izleri ve boğuşurken olmuş olmalı ki bir gözünü de kaybetmişti. Bu benim başımdan geçen üzücü bir olay ama inşallah aynı kadere sizin kedi de düşmemiştir.

Kedilerin bazen böyle huyları vardır. Bizim de internet kafede beslediğimiz bir yavru vardı, aniden ortadan kaybolup iki hafta geçtikten sonra bir anda ortaya çıktı. Tabii diğer olasılıkları düşünmezsek.

Bazen kediler bir süre başka yerlerde takılıyorlar, geri gelebilir. Gelmezse biri kaçırmıştır belki de.

Yakın cadde ve sokakları yürüyüp bakabilir misiniz? Çocuktan al haberi denir rastlarsa sorarsin!

Birinin alıp götürme ihtimali var mı?
Yani cocukalr sevmek için almış olabilirler onun dışında öyle para edecek cins bir kedi değil yada çok temiz bakımlı bir kedi değil birinin alacağını düşünmüyorum ama bilemeyiz tabi

Hocam çokta bakımlı değildi dediğim gibi zamanın çoğunu dışarıda geçiriyordu yani sokak kendilerinden ayırt edemezsin ama yinede almış olabilirler. Bende sizin gibi yaşıyorum işime aileme hayatıma odaklnamiyorum her yerde onu görüyorum. Bu his geçecek mi onu bile bilmiyorum.

Yakın cadde ve sokakları yürüyüp bakabilir misiniz? Çocuktan al haberi denir rastlarsa sorarsin!
Hocam her gün 3 4 saat bakmadığım yer kalmadı yok hic bir yerde zeytinim

Bizim buralarda köpek çok yok hocam ama tabi hepsi ihtimal ben gelme ihtimaline tutunmak istiyorum ama sanki gelirdi şimdiye kadar gelecek olsaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…