Kedim kayıp veya çalındı

Merhaba, 2 aydır beslediğim bir kedim var. Kendisi daha yavru sayılır. 2 ay önce okul çıkışında titrerken bulmuştum ve ona bayağı bir süre baktım ve bağlandım. Kendisi arka bahçemde pencerenin olduğu yerdeki dolapta uyuyor ve genellikle odamda olduğumdan onu çoğunlukla gözetleme şansım vardı ama yine de başına bir şey gelmesinden korkuyordum. Korktuğum başıma geldi ve gezintiye çıkmış diye düşünürken tahmini olarak 28 saattir ortalıkta yok. Ve kaybolduğu gün gece 10 sularında bahçeye başka yavru bir kedi geldi bir anda duvardan atladı ve o da titriyordu (sanki biri atmış gibi) hemen yemek yedirip su içirdik ve kedimin uyuduğu yeri kaptı garip bir şekilde her şey çok hızlı gelişti. Bugün o yavru kedi de ön bahçeye çıkmış ve bir adam telefon flaşını açarak pispisleyerek kedi arıyordu. Sonra adam gitti, kediyi aldım ama hava karanlık olduğundan göremedim kim ve nereye gitti. Duvardan atılmış diye bahsettim ya işte, o duvarın ardında bir apartman var ve oraya gitmiş olduğundan şüpheleniyorum. 2 gündür başıma çok garip şeyler geliyor ama umarım çalınmamıştır çünkü hala dönmesini bekleyerek yas tutuyorum. (Yaşadığım yer Burdur/ Vali Konağı Migros karşısı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam benim de kedim kaybolduktan sonra sel oldu umarım yaşıyordur her neyse sizin kediniz kaybolalı daha az bir süre olmuş o yüzden bulmanız daha kolay bu video işinize yarar umarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nerede kaybolduğunu düşünüyorsan oraya git biraz etrafı dinle. Benim kedim kaybolduğunda komşunun çatı katında buldum. Miyavladığını duymuyorsan ya öldü ya da biri aldı gitti. Kaybolup daha da gelmeyen kedim çok oldu.

Tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm Burdur ile uzaktan yakından alakamız yok bu yüzden bizim buralarda çıkmaz. Aynı şehir olsaydı vallaha çıkardım arardım sokak sokak. Ben de bir kedi sahibiyim ve çok korkuyorum bu durumdan. Geçmişler olsun umarım en kısa zamanda kedinizi bulursunuz. Çalındıysa söylemek bile istemiyorum, ama kaybolduysa bir ihtimal bulursunuz.

Sağ olun hocam, yarın ilk iş evin önündeki direğe ilan asmak, sabah ödül mamasını alıp mahallenin etrafında gezmek olacak. Ayrıca veterinere gidip haber de vereceğim. Attığınız video için çok teşekkür ederim.

Çalınma şüphesinin biraz var olduğunu düşünüyorum çünkü 50 gündür arada 1-2 saat dışarı çıkması dışında gittiği hiçbir yer yok. Ve daha tasma almamıştık. Ama umarım sadece aklımın bir oyunudur. Yine de söylediğiniz güzel şeyler için çok teşekkür ederim.

Maalesef arka bahçemizde sadece kedilerin çıkabileceği yerlere gidiyor ve bizim evimiz çukurda olduğu için bahçeleri daha yüksekte olan komşularımızın yerlerine gidiyordu yani oraya gitmem imkansız. Bazı komşularımıza da sordum gören olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…