Arkadaşlar kedim sık sık lavaboda uyuyor. Ama bu biraz farklı kapının önünde uyumak gibi falan değil. Bayağı bayağı musluktaki suyun aktığı yere yatıyor oranın adının ne olduğunu bilmiyorum fakat siz anlamışsınızdır tahminimce. Evimizde 2 tane lavabo var ve ortalama 2-3 günde bir burada uyuyor. Acaba neden olabilir?
(Uyanık olduğuna bakmayın ben geldim diye uyanmıştı normalde uyuyor burada)
Kedinin olmaması istendiği yere kolonya dökülebilir, yarım dilim limon bırakılabilir, sirke sıkılabilir. Alüminyum folyo serilebilir. Kediler bu şeylerden bir kez rahatsız oldu mu, bir süre kolayca o bölgeye yaklaşmazlar.
Öncelikle teşekkür ederim fakat kapıyı kapatamayız çünkü kumu orada tuvaletini orada yapıyor o yüzden kapının açık olması lazım. Normalde yatak tarzı bir şeyi var minder daha doğrusu. Bir ara orada uyuyordu fakat bıraktı sonra rastgele yerlerde uyuyor bazen halıda bazen koltukta vb. genellikle halıda uyuyor ama.
Değil mi Aslında açıcaksın musluğu bak bakalım bir daha yatıyor mu orada . Kendine özgü değişik hareketleri de var aslında. Mesela bunun gibi
Gerçekten anlam veremiyorum bazen Dün camın kenarına geçmiş yolda çalışmaya yapan makineleri izliyordu mesela.