Kedim öldü ve suçluluk duygusu çekiyorum

Kötü yorum yazmak gibi olmasın yanlış anlaşılmak istemiyorum dostum fakat yazdığın yorumlardan iyi niyetli birisi olduğunu çıkarabilirim. Ve emin ol başkası da benim düşünceme benzer tarz da düşünüyordur, şöyle ki beslenmek üzere ev ortamına alınan canlılar genel de
daha dikkatli olunması gerekir bu durumlar da. Bakımı için ayrı, maması için ayrı & temizliği için ayrı ilgilenmek gerekir ben kediye bakmıyorum ama bakana da saygı duyarım. Bu yaşadığın olayı sürekli olarak aklına getiriyor musun bilmiyorum fakat hayatta illa olumsuz şeylerle karşılaşmak durumunda kalacağız. Ama onca yaşanılan tatsız olaylara karşın hayata devam etmek zorundayız, her kötü olayda duraksayamayız. Bu yaşanılan kötü olayı unut demiyorum hatırlayacaksın elbette ama sık sık aklına getirme. Hayat devam ediyor ve benim kendi kişisel tavsiyem hayvan beslememen ve o şekilde anı sahibi olmaya çalışmaman onun yerine farklı bir aktivite ile ilgilenmendir(" sadece tavsiye ettim " yani bu şekilde düşünüyorum yanlış anlaşılmasın), iyi forumlar dilerim.

Dostum dediklerini hayvanlara bilerek yapanlar bile var. Kedinin kanını içen satanist manyaklar mesela. Olan oldu artık. Yeni bir hayvan beslemek yerine sokaktaki hayvanları mental olarak iyi olana kadar beslersin. Daha iyi olunca yeni kedi sahiplenirsin.

Salı günü, barınaktan kedi sahiplenmeyi düşünüyorum.
Barınakta ilgilenmiyorlar zaten, bir hayat ben kurtarayım madem.

Edit: hepiniz sağolun beyler bu arada, iyi ki varsınız.

24 yaşındaki adam; hüngür hün
ya buna denk geldim ağlamaklı oldum şuan benimde şuan 2.5 aylık tekir kedim var yeni sahiplendim daha dikkatli olcam başınız sağolsun 1 yıl olmuş ama atlatmışsınızdır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…