Kedim plastik poşetleri yalıyor

colugav

Centipat
Daha fazla  
Kedim plastik poşetleri yalıyor ve dosyaları da yalıyor nedenini sorabilir miyim zararlı mıdır?

Kedim plastik poşetleri yalıyor ve dosyaları da yalıyor nedenini sorabilir miyim zararlı mıdır?

Bunu yaparken dikkatini dagitin ses cikarin bir şey yapin zamanla yapmamaya baslayacaktir. Bu yöntem kablolari istirmasi ve istemediğiniz şeyleri yapmasi için de geçerli.

Aynı durum bende de var kedimden uzak tutmaya çalışıyorum ama bir çözüm bulamadım beklemedeyim.

Kedi bunlar, sağı solu belli olmayan hayvanlar. Benim Ares de inadına kapıların altını tırmalıyor. Ha, rahatsız olduysan yapmasını istemediğin bölgeye azıcık parfüm sıkabilirsin.

Kedi bunlar, sağı solu belli olmayan hayvanlar. Benim ares de inadına kapıların altını tırmalıyor. Ha, rahatsız olduysan yapmasını istemediğin bölgeye azıcık parfüm sıkabilirsin.

Rahatsız olmamda bazen yiyor ve yalıyor bir şey olur mu depresyonda mı acaba diye yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…