Kedim yeni doğan yavrularını yedi

İnternetten araştırdığıma göre sebepleri buymuş.

İlk yavru yaşıyordu , ama yedi dedi en son madde geçersiz kalıyor. Belki kediye gereken beslemeyi vermemişsinizdir ?

İlk yavru yaşıyordu, ama yedi dedi en son madde geçersiz kalıyor. Belki kediye gereken beslemeyi vermemişsinizdir?

Hocam şu an 3 yavru yaşıyor, kediye gereken besleyeyi verdik kendisi yemedi, yemek kabında et olmayan günler nadir oldu.

Kediyi sahiplendiniz mi yoksa satın mı aldınız köy taraflarında hayatta kalmaya çalışan bir kedi ise böyle yapması normaldir ne bulsa yer

Kediyi sahiplendiniz mi yoksa satın mı aldınız köy taraflarında hayatta kalmaya çalışan bir kedi ise böyle yapması normaldir ne bulsa yer.

Hocam kediyi birisi bıraktı, karşıkomşudan şüpheleniyorum 7kedisi vardı da bir aralar da.

Burada kimin doğru dediği belli olmaz herkes kendine göre bir şey diyebilir o yüzden bence bir an önce veteriner hekime git, daha iyi olur profesyonel birisine danışmış olursun.

Dün akşam 2 tanesi gitmiş, kalan kediyi büyütmeye çalışacağım. Kedi ağzını bile açamıyor, emzirilme duygusu falan yok sanırım
Bir hocamızın tavsiyesiyle annesine verdik kalan yavruyu, onu da parçaladı, geçen gün 3'ünü de gömdüm. Yapacak bir şey yok, elimde ölüp vicdan azabı çekmektense şansımızı denedik. İlk doğum için 1 tane yemesi normal diyorlar ama bizimki 3 tane yedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…