Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 23 Nisan 2018 #11 Bi' an 'kendime' okudum. Dedim kramp falan mı giriyor elemana, damlatamıyor. Patanol bizim birader kullanırdı, kedisine tabii. Bi' şikayetini görmedim.
Bi' an 'kendime' okudum. Dedim kramp falan mı giriyor elemana, damlatamıyor. Patanol bizim birader kullanırdı, kedisine tabii. Bi' şikayetini görmedim.
W Waldo Centipat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1 11 Ağustos 2019 #12 196132 dedi: Selam, bendeki marka PATANOL. Bu nasıldır? Genişletmek için tıkla... 196132 dedi: Sağ olun arkadaşlar. Severken kucağıma aldım, bacaklardan biraz sıkıştırdım ve 2-3 damla damlattım. Gözü af edersiniz salya sümük derler ya onun gibi yapış yapış olmuş, çok az açıktı.. Dua edin. Genişletmek için tıkla... Merhaba , kedimde şu an benzer bir durum var ? Krem iyi geldi mi ? Kediniz nasıl şimdi?
196132 dedi: Selam, bendeki marka PATANOL. Bu nasıldır? Genişletmek için tıkla... 196132 dedi: Sağ olun arkadaşlar. Severken kucağıma aldım, bacaklardan biraz sıkıştırdım ve 2-3 damla damlattım. Gözü af edersiniz salya sümük derler ya onun gibi yapış yapış olmuş, çok az açıktı.. Dua edin. Genişletmek için tıkla... Merhaba , kedimde şu an benzer bir durum var ? Krem iyi geldi mi ? Kediniz nasıl şimdi?