ForeverSport Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 459 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2019 #11 Alpi350 dedi: Ben başlığı ''kendime eş arıyorum'' diye okudum. ''Böyle bir konuya nasıl izin verirler evlilik programı mı burası.'' diye geçti içimden. Kedi çok tatlıymış. Van kedisi ile sağlıklı bir birleşim olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bende kendime eş arıyorum gibi okudum @Kaan Adem Denge hayırlısı olur inşallah kedi için kardeşim
Alpi350 dedi: Ben başlığı ''kendime eş arıyorum'' diye okudum. ''Böyle bir konuya nasıl izin verirler evlilik programı mı burası.'' diye geçti içimden. Kedi çok tatlıymış. Van kedisi ile sağlıklı bir birleşim olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bende kendime eş arıyorum gibi okudum @Kaan Adem Denge hayırlısı olur inşallah kedi için kardeşim
Kaan Adem Denge Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nilüfer, Bursa , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #12 Yazarken aklıma geldi böyle okunabileceği Mümkünse Ankara yoksa Van arıyorum zaten belki buralardan bulabilirim birini bekliyoruz taliplerimizi
Yazarken aklıma geldi böyle okunabileceği Mümkünse Ankara yoksa Van arıyorum zaten belki buralardan bulabilirim birini bekliyoruz taliplerimizi
manhat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.225 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #13 Bende konu başlığını kendime eş arıyorum diye okumuşum.