Kedime hangi vitaminleri almalıyım?

Ratonelu00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER
İşlemci: RYZEN 7 2700X
Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ
Anakart: ASUS PRİME B450M-K
Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD
Başlıkta belirttiğim gibi kedim 5 aylık hangi vitaminleri almalıyım? Ve o vitaminler ne işe yarıyor açıklarsanız sevinirim.

GimCat malt dışında ayrıca bir vitamine gerek kalmaz. Minik dostunuzun aşılarını aksatmayın, çok fazla ıslak mama vermenize de gerek yok. Arada ödüllendirmeniz yeterli.

Ben bu üçlü seti aldım, indirimde ayrıca, tavsiye ederim: https://www.hepsiburada.com/zoovita...-past-100-gr-p-HBCV00003KHP97?magaza=ZOOVİTAL
Zoovital 'in ürünleri nedense kedim gibi benim de çok hoşuma gidiyor, internette iyi denmesine rağmen Trixie ve Gimcat 'e kanım ısınmıyor.

Vitaminden ziyade o hayvana adam gibi yem alman lazım, ne yem kullandığını bilmeyerek yazıyorum. Acana, Orijen veya Bozita gibi kaliteli markalardan birini tercih edebilirsin. Evet fiyatları çok pahalı ancak zaten tek bir kediye alıyorsun, benim kedim günlük bir çay bardağı kadar bile mama yemiyor o yüzden çok tüketilmediği için fiyatını çok önemsemiyorum. Küçük paketlerden alabilirsiniz. Birde günlük tüketim miktarına göre de kıyasladığınızda aslında aynı hesaba gelebiliyor. Birisi örneğin günde 120 Gr. tavsiye ederken diğeri 60 Gr. yeter diyor. İçeriklerinde ise ucuzları ile aralarında büyük farklar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…