ensecan Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #11 Giray1 dedi: Hocam bulundumu. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Yüksek ihtimalle çalındı çevremde kıskananlar olmuştu boşuna suçlamayayım ama kedi gelirdi yani.
Giray1 dedi: Hocam bulundumu. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Yüksek ihtimalle çalındı çevremde kıskananlar olmuştu boşuna suçlamayayım ama kedi gelirdi yani.
Giray1 Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 199 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #12 ensecan dedi: Hayır hocam. Yüksek ihtimalle çalındı çevremde kıskananlar olmuştu boşuna suçlamayayım ama kedi gelirdi yani. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam üzüldüm geçmiş olsun.
ensecan dedi: Hayır hocam. Yüksek ihtimalle çalındı çevremde kıskananlar olmuştu boşuna suçlamayayım ama kedi gelirdi yani. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam üzüldüm geçmiş olsun.
ensecan Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #13 Giray1 dedi: Doğrudur hocam üzüldüm geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.