Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Merhaba, kedim iç ve dış parazitini bugün oldu. Kedinin ensesindeki bir aşı elime geldi bu aşının da çok zehirli olduğunu biliyorum elimi ağzıma götürmedim ama bir tedirgin oldum. Sizce bir şey olur mu?
Merhaba, kedim iç ve dış parazitini bugün oldu. Kedinin ensesindeki bir aşı elime geldi bu aşının da çok zehirli olduğunu biliyorum elimi ağzıma götürmedim ama bir tedirgin oldum. Sizce bir şey olur mu?
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 1 Haziran 2024 #2 Bu tür ilaçlara karşı bir hassasiyetiniz yoksa ve elinizi ağzınıza, gözünüze götürmeyip iyice yıkadıysanız bir sorun olmaz diye biliyorum. Bol sabun ve suyla iyice yıkayın. Ağzınıza, gözünüze değdiyse de doktora danışın. Yanlış biliyorsam da başkası yazar şimdi zaten.
Bu tür ilaçlara karşı bir hassasiyetiniz yoksa ve elinizi ağzınıza, gözünüze götürmeyip iyice yıkadıysanız bir sorun olmaz diye biliyorum. Bol sabun ve suyla iyice yıkayın. Ağzınıza, gözünüze değdiyse de doktora danışın. Yanlış biliyorsam da başkası yazar şimdi zaten.
Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 alasakarama dedi: Bu tür ilaçlara karşı bir hassasiyetiniz yoksa ve elinizi ağzınıza, gözünüze götürmeyip iyice yıkadıysanız bir sorun olmaz diye biliyorum. Bol sabun ve suyla iyice yıkayın. Ağzınıza, gözünüze değdiyse de doktora danışın. Yanlış biliyorsam da başkası yazar şimdi zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Elimi ağzıma falan götürmedim. İnşallah bir şey olmaz.
alasakarama dedi: Bu tür ilaçlara karşı bir hassasiyetiniz yoksa ve elinizi ağzınıza, gözünüze götürmeyip iyice yıkadıysanız bir sorun olmaz diye biliyorum. Bol sabun ve suyla iyice yıkayın. Ağzınıza, gözünüze değdiyse de doktora danışın. Yanlış biliyorsam da başkası yazar şimdi zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Elimi ağzıma falan götürmedim. İnşallah bir şey olmaz.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #4 Slayer2021 dedi: Teşekkür ederim. Elimi ağzıma falan götürmedim. İnşallah bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Bişey olmaz hocam ilaç olduğu için yıkayın geçer.
Slayer2021 dedi: Teşekkür ederim. Elimi ağzıma falan götürmedim. İnşallah bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Bişey olmaz hocam ilaç olduğu için yıkayın geçer.