Kedinin ağzından avını çaldım!

CihanDN

Kilopat
Daha fazla  
Bugün parkta bir kedinin ağzından ölmek üzere olan bir muhabbet kuşunu aldım, bir dakika daha geç fark etsem kedinin bir öğünü olacaktı hayvancağız. Kuyruğunu koparmış, kanatlarını ısırmış şu an iyi fakat simsiyah dışkılıyor ve sürekli yem yiyor su içiyor. Sanırım ishal olmuş forumlara baktım biraz herkes ilaç önermiş, şu an ilaç alamam ancak sabah gidebilirim. Yok mu ilaçsız bir tedavi yöntemi bilen bir baksın arkadaşlar.

Yapılabilecek en iyi şey sabaha kadar başında durmak olacaktır. Dışkı resmi atabilir misin? Dışkı sulu mu yoksa katı mı? İç kanama riski de var tabi.

Yapılabilecek en iyi şey sabaha kadar başında durmak olacaktır. Dışkı resmi atabilir misin? Dışkı sulu mu yoksa katı mı? İç kanama riski de var tabi.
Elektrikli sobanın önünde biraz kendine geldi, ben normalde bir muhabbet kuşu besliyordum biraz gaga çarpıştırdılar öpüştüler falan şuan iyi anlaşıyor ikisi. Dışkısı ilk başta su gibiydi şimdi afedersiniz böyle anlatıyorum ama, diş macunundan hallice biraz daha cıvık öyle anlatayım size hala siyah renkli dışkılıyor.

Şimdilik kuşunuzla yakın durmasın. Sabaha kadar gözlemleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…