Kedinin PS5'in üstüne çıkması sorun oluşturur mu?

kezurassz

Femtopat
Daha fazla  
Evde oldukça fazla kedi var. PS 5 Slim aldım geçmiş haftalarda ve yatay konumlandırdım. Kedim üstüne cıkıp kapak tarafına yatıyor. Konsolda bir sorun oluşturmuş mudur? Çünkü gece ben uyurken üstüne çıkmış ve konsol dinlenme modundayken kapanmış. Bana bir uyarı geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS'nin içi tozlanabilir kediniz tüylüyse onun dışında aklıma bir şey gelmiyor. Bence kedinize dikkat edin radyasyondan ve sıcaklıktan hasta olmasın.

Oyun oynarken ısının artmasına sebep olur sadece. Hava girişlerini kapatmıyorsa başka bir sorun yaratmaz.

PS'nin içi tozlanabilir kediniz tüylüyse onun dışında aklıma bir şey gelmiyor. Bence kedinize dikkat edin radyasyondan ve sıcaklıktan hasta olmasın.
Aslında kediyi odaya çok koymuyorum. Fakat kendisi bir şekilde kapıyı açıp direkt olarak PS5'in üstüne çıkıyor . Ve grrlamaya başlıyor anlam veremedim bende.

Aslında kediyi odaya çok koymuyorum. Fakat kendisi bir şekilde kapıyı açıp direkt olarak PS5'in üstüne çıkıyor . Ve grrlamaya başlıyor anlam veremedim bende.
Sıcaklıktan ve fan sesinden huzurlu geliyor olabilir ama bence yine de çok izin vermeyin 30 dakika bacağınıza laptop koyup oyun oynayın dediğimi anlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…