T Trliseli Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #11 yusufea11 dedi: Arkadaşlar iyi günler. Yeni bilgisayar topladım malum kasanın üstü havalanması için falan açık kedim var. Tüyleri fazla kasanın içine giriyor haftada bir temizliyorum (fön makinesi ile) Genişletmek için tıkla... Yok bi zararı olmaz iletkenliği yok tüylerin üstüne temizliyormuşsunuz
yusufea11 dedi: Arkadaşlar iyi günler. Yeni bilgisayar topladım malum kasanın üstü havalanması için falan açık kedim var. Tüyleri fazla kasanın içine giriyor haftada bir temizliyorum (fön makinesi ile) Genişletmek için tıkla... Yok bi zararı olmaz iletkenliği yok tüylerin üstüne temizliyormuşsunuz
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Nisan 2023 #12 Benim kedi kafasını kasaya sürerek kaşıyor (yerden biraz yüksekte duruyor kasa) haftalık toz, tüy temizlerim bir sıkıntı olmadı.
Benim kedi kafasını kasaya sürerek kaşıyor (yerden biraz yüksekte duruyor kasa) haftalık toz, tüy temizlerim bir sıkıntı olmadı.