G gausscs Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 177 2 Ekim 2023 #1 Bu modem alınır mı? Netspeed internete geçiyorum iyi midir? https://www.hepsiburada.com/keenetic-carrier-dsl-ac1200-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBCV00002YW7R7?magaza=OVY&url_src=and-product-detail
Bu modem alınır mı? Netspeed internete geçiyorum iyi midir? https://www.hepsiburada.com/keenetic-carrier-dsl-ac1200-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBCV00002YW7R7?magaza=OVY&url_src=and-product-detail
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.571 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 2 Ekim 2023 #2 Hocam bütçeyi bir tık arttırırsanız Hero DSL öneririm fiber içinde uygun gigabit port.
G gausscs Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 177 2 Ekim 2023 #3 Mertcan39 dedi: Hocam bütçeyi bir tık arttırırsanız Hero DSL öneririm fiber içinde uygun gigabit port. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı uçuk maalesef ve fiber vb altyapı yok zaten maalesef.
Mertcan39 dedi: Hocam bütçeyi bir tık arttırırsanız Hero DSL öneririm fiber içinde uygun gigabit port. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı uçuk maalesef ve fiber vb altyapı yok zaten maalesef.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.571 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 2 Ekim 2023 #4 gausscs dedi: Hocam fiyatı uçuk maalesef ve fiber vb altyapı yok zaten maalesef. Genişletmek için tıkla... Fiber gelme olaslığı yoksa alabilirsiniz Keenetic'lerin yazılımı çok çok iyidir.
gausscs dedi: Hocam fiyatı uçuk maalesef ve fiber vb altyapı yok zaten maalesef. Genişletmek için tıkla... Fiber gelme olaslığı yoksa alabilirsiniz Keenetic'lerin yazılımı çok çok iyidir.
G gausscs Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 177 2 Ekim 2023 #5 Mertcan39 dedi: Fiber gelme olaslığı yoksa alabilirsiniz Keenetic'lerin yazılımı çok çok iyidir. Genişletmek için tıkla... Malesef yok Mertcan39 dedi: Fiber gelme olaslığı yoksa alabilirsiniz Keenetic'lerin yazılımı çok çok iyidir. Genişletmek için tıkla... Alacağım galiba kötü yorum çok az gördüm
Mertcan39 dedi: Fiber gelme olaslığı yoksa alabilirsiniz Keenetic'lerin yazılımı çok çok iyidir. Genişletmek için tıkla... Malesef yok Mertcan39 dedi: Fiber gelme olaslığı yoksa alabilirsiniz Keenetic'lerin yazılımı çok çok iyidir. Genişletmek için tıkla... Alacağım galiba kötü yorum çok az gördüm
HaMo Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 95 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #6 gausscs dedi: Maalesef yok. Alacağım galiba kötü yorum çok az gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınızmı aldıysanız memnun musunuz kablosuz rooter oluyor mu?
gausscs dedi: Maalesef yok. Alacağım galiba kötü yorum çok az gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınızmı aldıysanız memnun musunuz kablosuz rooter oluyor mu?