4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 9 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar, bu 2 modem arasından birini almak istiyorum. Sizce hangisi daha iyidir? ASUS modem: Asus DSL-AC750 VPN 750 Mbps ADSL Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol ASUS Dsl-ac750 Dualband Dlna Vpn Adsl Vdsl-fiber Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Keenetic modem: Keenetic Carrier Dsl Ac1200 Dualband Usb2.0 Vpn Wpa3 Fiber Destekli Vdsl2/adsl2+ Modem Router - Fiyatı, Yorumları Keenetic Carrier Dsl Ac1200 Dualband Usb2.0 Vpn Wpa3 Fiber Destekli Vdsl2/adsl2+ Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Arkadaşlar, bu 2 modem arasından birini almak istiyorum. Sizce hangisi daha iyidir? ASUS modem: Asus DSL-AC750 VPN 750 Mbps ADSL Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol ASUS Dsl-ac750 Dualband Dlna Vpn Adsl Vdsl-fiber Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Keenetic modem: Keenetic Carrier Dsl Ac1200 Dualband Usb2.0 Vpn Wpa3 Fiber Destekli Vdsl2/adsl2+ Modem Router - Fiyatı, Yorumları Keenetic Carrier Dsl Ac1200 Dualband Usb2.0 Vpn Wpa3 Fiber Destekli Vdsl2/adsl2+ Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 9 Şubat 2024 #2 Performans olarak hangisi iyi bir şey diyemem ama Keenetic müşteri hizmetleri mü-kem-mel. 2 yıllık kullanım sonunda bir anda ışıkları giden modemimi cuma günü UPS ile kapımdan aldırdılar ve Pazartesi günü yeni modemimi bana teslim ettiler.
Performans olarak hangisi iyi bir şey diyemem ama Keenetic müşteri hizmetleri mü-kem-mel. 2 yıllık kullanım sonunda bir anda ışıkları giden modemimi cuma günü UPS ile kapımdan aldırdılar ve Pazartesi günü yeni modemimi bana teslim ettiler.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.334 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 9 Şubat 2024 #3 4K KESİTLER dedi: Arkadaşlar, bu 2 modem arasından birini almak istiyorum. Sizce hangisi daha iyidir? ASUS modem: Asus DSL-AC750 VPN 750 Mbps ADSL Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol ASUS Dsl-ac750 Dualband Dlna Vpn Adsl Vdsl-fiber Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Keenetic modem: Keenetic Carrier Dsl Ac1200 Dualband Usb2.0 Vpn Wpa3 Fiber Destekli Vdsl2/adsl2+ Modem Router - Fiyatı, Yorumları Keenetic Carrier Dsl Ac1200 Dualband Usb2.0 Vpn Wpa3 Fiber Destekli Vdsl2/adsl2+ Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Keenetic her türlü daha iyi.
4K KESİTLER dedi: Arkadaşlar, bu 2 modem arasından birini almak istiyorum. Sizce hangisi daha iyidir? ASUS modem: Asus DSL-AC750 VPN 750 Mbps ADSL Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol ASUS Dsl-ac750 Dualband Dlna Vpn Adsl Vdsl-fiber Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Keenetic modem: Keenetic Carrier Dsl Ac1200 Dualband Usb2.0 Vpn Wpa3 Fiber Destekli Vdsl2/adsl2+ Modem Router - Fiyatı, Yorumları Keenetic Carrier Dsl Ac1200 Dualband Usb2.0 Vpn Wpa3 Fiber Destekli Vdsl2/adsl2+ Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Keenetic her türlü daha iyi.