Keenetic Ekstra Modem Ayarları

Makaleler
1
Yer
İzmit/Kartepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Z690P İntel İ7 12900K CORSAIR 32GB (4x8GB) RGB Pro MSI MPG A850GF 850W +80 Gold PF360 Samsung 250GB 960 EVO/ Sandisk Plus 1 TB /1 TB 7200 RPM Asus Rog Strix RTX 3080 Phanteks P500A RGB Asus VG248QE 24” 144hz 1ms Asus VG259QM 280hz
Meslek
Aşcı
Selam arkadaşlar, internet sağlayıcım Millenicom, modemim keenetic ekstra. Son 1 2 aydır ping ve paket loss sorunum var Millenicom ile görüştük onlar bizden yana bir problem yok diyorlar. Evimde 2 adet internet mevcut bir keenetic ekstra ile stabil olmayan ağ hatası alıyorum ve Facebook tarzı yerlerde yorum okumak istediğimde yorumları açmıyor. Fakat diğer modeme bağlanınca problem yok. Bu sorunların modem arayüzünden kaynaklandığını düşünüyorum. Çekim gücü'de bir tık düşük gibi geldi bana. Bilen arkadaşlar ayarları yapmamda yardımcı olabilir misiniz?

SNR Margin artırmaya çalış. SNR Margin 10 db yap.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…