Keenetic Extra DSL AC1200 alınır mı?

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an Türk Telekom'un bir modemini kullanıyorum fakat bu neredeyse 10 yılı geçmiş bile olabilir eski bir modem kısaca. ISS değişikliği yaptım yeni ve daha yüksek hıza profilim ayarlandığı zaman şu anki modemin tüm ışıkları yanıyor fakat 1-2 dakikalık kesinti oluyor ve hız eskisine düşüyor. Biraz araştırdığımda modemden de kaynaklanabileceğini öğrendim sizce aşağıda bıraktığım linkteki modem nasıl, alınır mı? 75 Mbps ve VDSL2 hattım.

VDSL hat için bu modemlere bu parayı vermem. Herhangi VDSL destekli sağlayıcıların vs sağladığı modemlerden alır geçerim.

VDSL hat için bu modemlere bu parayı vermem. Herhangi VDSL destekli sağlayıcıların vs sağladığı modemlerden alır geçerim.
Sorun yaşamak istemiyorum çok uzun süredir uğraşıyorum zaten çözülmüyor yordu artık.

Alınır. Hattınız ne kadar destekliyor?

Broadcom chipsetli bir modem almanı öneririm MediaTek chipsetli modemler Türkiye'deki saha dolaplarıyla pek uyumlu çalışmıyor bu yüzden maksimum bağlantı hızında düşme ve CRC hatalarına sebep oluyor.
Broadcom chipsetli Vodafone ZTE Zxhn H1601 alabilirsin 2.el temizleri 800-1000 TL arasında satılıyor.
Vodafone olanını önermemin sebebi bazen Vodafone modemlere global Firmware yüklenebilmesi ama Türk Telekom olanlarda böyle bir seçenek yok.

Alınır. Hattınız ne kadar destekliyor?
75 Mbps hocam.
Hocam çok bilgim yok ne dediğinizi anlayamadım fakat bu modemde sıkıntı yaşayan az kişi gördüm dediğinize bakacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…