Keenetic Extra DSL AC1200 sürekli DSL kesiliyor

Hocam merhaba.
5- hemen altında ınternet sekmesinde ISS kimlik doğrulama ayar seti altında “gelişmiş PPPoE ayarlarını göster” seçeneğine basıyoruz. Çıkan ayarlarda DNS1 1.0.0.1 - DNS2 1.1.1.1 - DNS3 8.8.8.8 yapıyoruz. Bu ayarların en altındaki DNS'i yoksay seçeneğini işaretliyoruz.
Buradaki ayarı IPv4'e mi IPv6'ya mı yapıyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba; IPv4'e yapılıyor bunlar.

ben anlattıgınız lınkteki butun ayarları yaptım ama kopmalar hala devam ediyor modemi geliştirici moduna alıp aynı ayarları tekrar denedim bakalım sorunlar devam edicek mi

birde sizin dedgınız ayarları yapınca kimlık dogrulamaya sürekli basarısız oldu dıyor bunun bir zararı varmı ? ethernet kablosunu kontrol edın dıyıp duruyopr ama kabloda bı sıkıntı yok neden sureklı bu 2 hatayı verıyor anlamıyorum kımlık dogrulama başarısız oldu diyor sürekli

İşkence gibiydi ama hiçbir şey yapmadığım halde bağlantı kesilmeleri düzeldi bende, anlaşılan sebebi TurkNet ile alakalı imiş, bir yandan sürekli şikayette bulunuyordum, sorunu çözmüşler anlaşılan.

DSL bağlantısının ethernet ile ilgisi yok, orada bir kurulum/yapılandırma hatası var gibi

ethernet kısmından da WAN bağlantısı oluşturmuş olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…