Keenetic Extra DSL AC1200 vs TP-Link VR400 vs TP-Link VR1200

Airties Air 5650'den geçeceğim sizce farkı hisseder miyim?
O iğrenç modemden kurtulunca eminim hissedersiniz çünkü ben de aynısını kullanıyorum böyle rezil bir modem olamaz. Çağ atlatır emin olun.

Airties Air 5650'den geçeceğim sizce farkı hisseder miyim?
Evet hissedilir fark var. Ben çok modem kullandım ama bu modem çok iyi. Özellikle ayarlardan elle yazılım müdahalesi yapılması veya SNR margin ayarlanması iç özellikler, eklentiler hatta torrent pc kapalıyken bile cihaz indirebiliyor. Tüm VPN sunucularını destekliyor. Benim bile yeni keşfettiğim özellikleri var mesela İntelliQOS özelliği varmış bu tüm cihazların hızını eşit bölerek paket kaybı ve ping dalgalanmasını önlemek içinmiş. Bende kapalı gerek duymadım ama gerçekten çok güzel özellikleri var. Mesela ben SNR Margini ayarladım internet hızı daha stabil. Oyundaki ping değerleri hep stabil ve düşük asla fırlama ani hareketlilik görmedim.

O iğrenç modemden kurtulunca eminim hissedersiniz çünkü ben de aynısını kullanıyorum böyle rezil bir modem olamaz. Çağ atlatır emin olun.
Wifi konusunda gerçekten rezalet bir modem
İnşallah bende memnun kalırım sipariş vereceğim çünkü. Ayrıca bir sorum daha var.

Benim bilgisayarımda wifi yok bu yüzden Airties Air4400 cihazı wifi ile modeme bağlayıp arkasındaki kablo ile interneti alıyorum.

Airties Air4400 ı wifi ile bu modeme bağlayabilir miyim? (Kısa süre sonra ethernet çekeceğim)

Evet hocam bağlayabilirsin. Modemde yedek bağlantı ıvır zıvır bir ton özellik var. İstemeyeceğin kadar özelliği var ve kendi işletim sistemi var içinde aylık ve haftalık günceleme seçenekleri var. Memnun kalacağından eminim şimdiden hayırlı olsun

Sağolasın

Arkadaşlar konu dışı biraz fakat. Bende TTNET ZyXEL vgm...B10B model var.
F/P düşük modem arıyorum bina içi tesisat çok iyi değil. 20Mbps internet paketim var. Kablolu denedim bu değerleri aldım fakat wifi üzerinden 13-14MBPS alıyorum.
Keenetic omni DSL modelini düşünüyorum sizce uygun mudur 300TL fiyat bandında başka ne önerebilirsiniz?
Bina içi tesisat dediğim gibi iyi değil 26 yıllık tesisat.
Modem değişse de Wi-Fi'de kopmalara sebep olur mu bilmiyorum telefon kablomda da ek var öncelikle tesisatı mı elden geçirmek gerekiyor. Binanın ankastresinden cat6 kablo ile hat çekmem zor biraz ama evde bir takım düzenlemeler yapmayı deneyebilirim
Şu konuda sorunumu dile getirmeye çalıştım fikir vermesi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…