domtool Decapat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #11 Tr_temhA dedi: Naptınız hocam? Genişletmek için tıkla... kendi modemimi yanana kadar kullanmaya karar verdim sonrasında bakacağız artık
Tr_temhA dedi: Naptınız hocam? Genişletmek için tıkla... kendi modemimi yanana kadar kullanmaya karar verdim sonrasında bakacağız artık
djoguzhan55 Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 513 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #12 kadide dedi: Kendi internet sitelerinde karşılaştırma yaptım, fakat bir fark göremedim. Eki Görüntüle 1621605 Genişletmek için tıkla... Extra DSL alacaktım ama eğer yeni model ise carrier DSL, yeni çıkanı alayım bunu net nereden öğrenebilirz?
kadide dedi: Kendi internet sitelerinde karşılaştırma yaptım, fakat bir fark göremedim. Eki Görüntüle 1621605 Genişletmek için tıkla... Extra DSL alacaktım ama eğer yeni model ise carrier DSL, yeni çıkanı alayım bunu net nereden öğrenebilirz?
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.576 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #13 djoguzhan55 dedi: Extra DSL alacaktım ama eğer yeni model ise carrier DSL, yeni çıkanı alayım bunu net nereden öğrenebilirz? Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan KN-2112 eski model KN-2111, Carrier DSL ile Extra DSL ayrı modeller ama özellikleri aynı, herhangi birisi alınabilir.
djoguzhan55 dedi: Extra DSL alacaktım ama eğer yeni model ise carrier DSL, yeni çıkanı alayım bunu net nereden öğrenebilirz? Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan KN-2112 eski model KN-2111, Carrier DSL ile Extra DSL ayrı modeller ama özellikleri aynı, herhangi birisi alınabilir.