Keenetic Extra DSL modemi aldım ama benim internetim fiber duvardan direkt CAT6 kablo çıkıyor 1. Porta takıyorum ama modemde ışık yanmıyor kurulum aşamasındamı hata yapıyorum acaba daha önce bu şekilde kurulum yapan oldu mu? Taktığım portu ayarlardan sağlayıcı olarak ayarlıyorum.
Cihazın 1. portu RJ-45, 0. portu RJ-11. 1. porta takıyorsanız kurulum türünü DSL değil, farklı seçmeniz lazım. Adını tam bilmiyorum, görüntü paylaşırsanız söyleyebilirim. Kablolu ya da ethernet yazabilir.
3 adet var zaten adsl vdsl , ethernet ve mobil ben ethernete bağlıyorum mac adresi bölümünü oto yapıyorum iss bilgileri popie seçiyorum ve kullanıcı adını yazıyorum ama bağlantı hatası diyor
3 adet var zaten adsl vdsl , ethernet ve mobil ben ethernete bağlıyorum mac adresi bölümünü oto yapıyorum iss bilgileri popie seçiyorum ve kullanıcı adını yazıyorum ama bağlantı hatası diyor
Hafta sonu çalışmıyorlar bende internetsiz kalamıyayım diye yazdım
Yardımcı olabilecek kimse yok mu nerde hata yapıyorum bu şekilde bağlananlar var
Türk Telekomu aradım bana dedikleri şu size verdiğimiz hizmeti bizim modem dışında başka modemler ile kullanamazsınız bilmem ne çeşit internet dedi direk dsl değil duvardan fiber bağlantı olduğu için malesef modemi iade edecem
Hafta sonu çalışmıyorlar bende internetsiz kalamıyayım diye yazdım
Yardımcı olabilecek kimse yok mu nerde hata yapıyorum bu şekilde bağlananlar var
Türk Telekomu aradım bana dedikleri şu size verdiğimiz hizmeti bizim modem dışında başka modemler ile kullanamazsınız bilmem ne çeşit internet dedi direk dsl değil duvardan fiber bağlantı olduğu için malesef modemi iade edecem
Merhabalar bende de bu modemden var videodaki gibi yaptım her şeyi denedim mac adresi clonlama dahil ama sonuç alamamıştım müşteri hizmetlerini aradım videodaki gibi olmuyorsa internet servis sağlayıcınızı arayın iss kullanıcı adı değil de şifrenizi değiştirsinler dedi (xxxxx@vodafone kullanıcı adı şifre den bahsediyorum) dün vodafone müşteri hizmetlerini aradım değiştirdiler sorunum çözüldü fiber internetimi extra dsl de kullanıyorum artık bu çözüm başka yerde yazmıyordu arayan olursa bi denesin derim.Bu arada 107mbit olan internetim extra dsl de 100mbit ethernet olduğundan dolayı 93e düştü ama bence değiştirmeye değer.