CS:GO oynayan biriyim ve Keenetic sağ olsun 60-70 arasında ping değerlerine sahibim fakat ailem film izlerken hafif olsa da lag oluyor. İki farklı kanal açıp onlar filmlerini başka kanala bağlanıp izlerken, ben de başka kanaldan oyun oynayabileceğim gibi bir özellik varsa nasıl yapabilirim?
Ethernet kablosu kullanıyorum fakat bağlantı öncelikleri diye bir sekme var orada görev atamam gerekiyor. Nasıl kendime öncelik atayabileceğim hakkında bir video yok.
Peki Qos ayarının hep açık kalması iyi bir şey mi? Yani açıklamasında, lag gibi sorunların önüne geçer yazıyor. Biri film izlerken takılma gibi sorunlar çıkmaz değil mi?
Keenetic mobil uygulamasından oyun oynadığınız sırada hız sınırlamasını yarıya veya %75'e kadar düşürün cihazlardan seçerek, ya da belirli saatlerde arayüz üzerinden makalede anlatıldığı gibi haftalık plandan uygularsanız devreye girer. Hızları çok aşağı çekmedikçe donma, takılma yaşanması mümkün görünmüyor, ADSL tarzı düşük bant genişliğini kullanmıyorsanız tabii.