Keenetic Extra DSL ile Fibernet Kullanmak

gurkan356

Hectopat
Yer
Kütahya
Merhabalar,
Yakında Millenicom vaya TürkNet'e geçeceğim. Keenetic extra DSL modem almayı planlıyorum. Bu modem VDSL2 destekli bir modem. Oturduğum yerden taşınma ihtimalim var, taşındığım yerde ftth, gpon destekli, yani eve kadar gelen fiber bir internetim olursa, hala bu modemi kullanamayacağımı biliyorum. Bunun için yapılabilecek bir şey var mı? Bu cihaza verdiğim para çöp mü olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fiberde genellikle issler kendi modem/router ini veriyolar. Eğer ağda tam ayar erişimi istiyorsan İss'nin modemininden Cat6 kablo ile keenetigi router olarak kullanirsin. Örn. Superonline ftth veya fttb bağlantılarda gpon wan şifresini vermediğinden başka modem kullanamiyoruz.

issler kendi modem/router ini veriyolar
Keşke verseler ama vermiyorlar sadece kiralıyorlar ve bunun için de ücret alıyorlar, aylık 8-11₺ arası. Başka ISS'ler şifre veriyorlar mı ki? Veriyorlarsa eğer linkteki gibi bir cihazla kullanabilir miyim? Biraz araştırmam sonucunda böyle birşey buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…