liberalkarınca Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Yeni bir modem aldım, Keenetic Extra DSL. Kurulumunu vs. yaptım ama bağlanamıyorum.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 17 Ocak 2021 #2 liberalkarınca dedi: Yeni bir modem aldım, Keenetic Extra DSL. Kurulumunu vs. yaptım ama bağlanamıyorum. Eki Görüntüle 839750 Genişletmek için tıkla... DSL değerlerini at.
liberalkarınca dedi: Yeni bir modem aldım, Keenetic Extra DSL. Kurulumunu vs. yaptım ama bağlanamıyorum. Eki Görüntüle 839750 Genişletmek için tıkla... DSL değerlerini at.
jeunesturcs Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 873 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyolog 17 Ocak 2021 #3 Modemde DSL ve İnternet ışığı yanmakta mı? Eğer yanıyorsa ve modem arayüzünde bağlantı değerleri yazıyorsa, ağ ayarlarından bağlantıyı devre dışı bırakıp açabilirsiniz.
Modemde DSL ve İnternet ışığı yanmakta mı? Eğer yanıyorsa ve modem arayüzünde bağlantı değerleri yazıyorsa, ağ ayarlarından bağlantıyı devre dışı bırakıp açabilirsiniz.
liberalkarınca Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #4 Talha murat dedi: DSL değerlerini at. Genişletmek için tıkla... o ne tam olarak
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 17 Ocak 2021 #5 liberalkarınca dedi: O ne tam olarak Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde olması gerek şimdi hat değerlerini kontrol ediceğim için bağlantı türünde olması lazım.
liberalkarınca dedi: O ne tam olarak Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde olması gerek şimdi hat değerlerini kontrol ediceğim için bağlantı türünde olması lazım.
liberalkarınca Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #6 Talha murat dedi: Modem arayüzünde olması gerek şimdi hat değerlerini kontrol ediceğim için bağlantı türünde olması lazım. Genişletmek için tıkla...
Talha murat dedi: Modem arayüzünde olması gerek şimdi hat değerlerini kontrol ediceğim için bağlantı türünde olması lazım. Genişletmek için tıkla...
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 17 Ocak 2021 #7 liberalkarınca dedi: Eki Görüntüle 839761 Genişletmek için tıkla... Hattın çok iyi değil ev tesisatında sorun olabilir eski ise değiştirmende fayda var. Talha murat dedi: Hattın çok iyi değil ev tesisatında sorun olabilir eski ise değiştirmende fayda var. Genişletmek için tıkla... Bağlantı var diyor bağlanmış ne gibi giremiyorsun DNS değiştir istersen sana uygun DNS verebilirim.
liberalkarınca dedi: Eki Görüntüle 839761 Genişletmek için tıkla... Hattın çok iyi değil ev tesisatında sorun olabilir eski ise değiştirmende fayda var. Talha murat dedi: Hattın çok iyi değil ev tesisatında sorun olabilir eski ise değiştirmende fayda var. Genişletmek için tıkla... Bağlantı var diyor bağlanmış ne gibi giremiyorsun DNS değiştir istersen sana uygun DNS verebilirim.
liberalkarınca Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #8 Talha murat dedi: Hattın çok iyi değil ev tesisatında sorun olabilir eski ise değiştirmende fayda var. Bağlantı var diyor bağlanmış ne gibi giremiyorsun DNS değiştir istersen sana uygun DNS verebilirim. Genişletmek için tıkla... internet hiç yok yani mobilden pc ye bağladım net i dns değiştirmeyi deneyebilirim verirseeniz
Talha murat dedi: Hattın çok iyi değil ev tesisatında sorun olabilir eski ise değiştirmende fayda var. Bağlantı var diyor bağlanmış ne gibi giremiyorsun DNS değiştir istersen sana uygun DNS verebilirim. Genişletmek için tıkla... internet hiç yok yani mobilden pc ye bağladım net i dns değiştirmeyi deneyebilirim verirseeniz
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 17 Ocak 2021 #9 liberalkarınca dedi: internet hiç yok yani mobilden pc ye bağladım net i dns değiştirmeyi deneyebilirim verirseeniz Genişletmek için tıkla... 209.244.0.3209.244.0.4
liberalkarınca dedi: internet hiç yok yani mobilden pc ye bağladım net i dns değiştirmeyi deneyebilirim verirseeniz Genişletmek için tıkla... 209.244.0.3209.244.0.4
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 17 Ocak 2021 #10 Talha murat dedi: 209.244.0.3209.244.0.4 Genişletmek için tıkla... Hangi DNS sunucusu bunlar? Ben 1.1.1.1'i öneririm. Cloudflare'nin DNS'sidir. Yada Adguard DNS'ye bakabilirsiniz.
Talha murat dedi: 209.244.0.3209.244.0.4 Genişletmek için tıkla... Hangi DNS sunucusu bunlar? Ben 1.1.1.1'i öneririm. Cloudflare'nin DNS'sidir. Yada Adguard DNS'ye bakabilirsiniz.