dıamante Kilopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 59 23 Haziran 2023 #11 Serkan Gider dedi: Gün içinde sürekli açık yatarken kapatıyorum prizdeki anahtardan direk gücü bu şekilde kesiyorum umarım ileride sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Sorun yarattı mı?
Serkan Gider dedi: Gün içinde sürekli açık yatarken kapatıyorum prizdeki anahtardan direk gücü bu şekilde kesiyorum umarım ileride sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Sorun yarattı mı?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 23 Haziran 2023 #12 Yaratmaz. Çektiği güç az. Yapacağı arc sorun olmaz.
dıamante Kilopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 59 23 Haziran 2023 #13 Vavien. dedi: Yaratmaz. Çektiği güç az. Yapacağı arc sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Israrla neden on/off koymuyorlar anlamak güç. 0.25 dolar maliyet farkı çıktığı için mi?
Vavien. dedi: Yaratmaz. Çektiği güç az. Yapacağı arc sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Israrla neden on/off koymuyorlar anlamak güç. 0.25 dolar maliyet farkı çıktığı için mi?
Serkan Gider Megapat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 170 Yer Sevilla Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #14 dıamante dedi: Sorun yarattı mı? Genişletmek için tıkla... Hayir sorun yaratmadi uzun zamandirda soyledigim sekilde kullaniliyor.
dıamante dedi: Sorun yarattı mı? Genişletmek için tıkla... Hayir sorun yaratmadi uzun zamandirda soyledigim sekilde kullaniliyor.