P pablobey Zeptopat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #1 Bufferbloat sonuçlarım. Bununla ilgili firmware desteği rica ediyorum. Oyunlarda pingim oldukça fazla oluyor anlamsız şekilde. Teşekkürler şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Bufferbloat sonuçlarım. Bununla ilgili firmware desteği rica ediyorum. Oyunlarda pingim oldukça fazla oluyor anlamsız şekilde. Teşekkürler şimdiden.
Cetrion Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 381 Çözümler 4 1 Nisan 2023 #2 Öncesinde en güncel firmware sürümüne güncelle cihazını. Sonra bu video sana yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öncesinde en güncel firmware sürümüne güncelle cihazını. Sonra bu video sana yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
P pablobey Zeptopat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 Cetrion dedi: Öncesinde en güncel firmware sürümüne güncelle cihazını. Sonra bu video sana yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim burada ki ayarları yapıp güncelleyeceğim konuyu Cetrion dedi: Öncesinde en güncel firmware sürümüne güncelle cihazını. Sonra bu video sana yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... son hali budur hocam dedikleri gibi yaptım herşeyi. arkadaşlara da tavsiye ederim Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com
Cetrion dedi: Öncesinde en güncel firmware sürümüne güncelle cihazını. Sonra bu video sana yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim burada ki ayarları yapıp güncelleyeceğim konuyu Cetrion dedi: Öncesinde en güncel firmware sürümüne güncelle cihazını. Sonra bu video sana yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... son hali budur hocam dedikleri gibi yaptım herşeyi. arkadaşlara da tavsiye ederim Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com
Cetrion Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 381 Çözümler 4 1 Nisan 2023 #4 Rica ederim, işine yaradıysa ne mutlu.