Mers Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 Su anda TurkNet'e gectim ve saha ekibi geldi fakat modeme QR kod ile beni baglatti PC'ye baglamaya calisirken yanlış sifre diyor ve Ethernet kablosu ile baglanmiyor algilamiyor yardım edebilir misiniz?
Su anda TurkNet'e gectim ve saha ekibi geldi fakat modeme QR kod ile beni baglatti PC'ye baglamaya calisirken yanlış sifre diyor ve Ethernet kablosu ile baglanmiyor algilamiyor yardım edebilir misiniz?
kadide Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #2 Kullanıcı adı ve şifre girilerek modem kurulumu yapıldı mı? Direk QR kod ile Wi-Fi bağlanmanın anlamı yok internet bağlantısı yapılmadıktan sonra.
Kullanıcı adı ve şifre girilerek modem kurulumu yapıldı mı? Direk QR kod ile Wi-Fi bağlanmanın anlamı yok internet bağlantısı yapılmadıktan sonra.
Pharaoh Femtopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 88 13 Aralık 2022 #3 Modem kullanıcı adı şifreni biliyorsan kurulumunu kendin yaparsan daha sağlıklı olur. Bilmiyorsan YouTube'da zaten kurulum videosu bile mevcut.
Modem kullanıcı adı şifreni biliyorsan kurulumunu kendin yaparsan daha sağlıklı olur. Bilmiyorsan YouTube'da zaten kurulum videosu bile mevcut.
Mers Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #4 kadide dedi: Kullanıcı adı ve şifre girilerek modem kurulumu yapıldı mı? Direk QR kod ile Wi-Fi bağlanmanın anlamı yok internet bağlantısı yapılmadıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Simdi aradim TurkNet'i yaptilar her cihaza baglaniyor fakat Ethernet ile PC'ye baglamaya calisinca olmuyor.
kadide dedi: Kullanıcı adı ve şifre girilerek modem kurulumu yapıldı mı? Direk QR kod ile Wi-Fi bağlanmanın anlamı yok internet bağlantısı yapılmadıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Simdi aradim TurkNet'i yaptilar her cihaza baglaniyor fakat Ethernet ile PC'ye baglamaya calisinca olmuyor.
kadide Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #5 Mers dedi: Simdi aradim TurkNet'i yaptilar her cihaza baglaniyor fakat Ethernet ile PC'ye baglamaya calisinca olmuyor. Genişletmek için tıkla... TurkNet'e geçtikten sonramı bu durum oldu yoksa modem de yeni mi?
Mers dedi: Simdi aradim TurkNet'i yaptilar her cihaza baglaniyor fakat Ethernet ile PC'ye baglamaya calisinca olmuyor. Genişletmek için tıkla... TurkNet'e geçtikten sonramı bu durum oldu yoksa modem de yeni mi?
Mers Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #6 kadide dedi: TurkNet'e geçtikten sonramı bu durum oldu yoksa modem de yeni mi? Genişletmek için tıkla... Yeni modemde oldu bende gittim kablo aldım düzeldi teşekkür ederim.
kadide dedi: TurkNet'e geçtikten sonramı bu durum oldu yoksa modem de yeni mi? Genişletmek için tıkla... Yeni modemde oldu bende gittim kablo aldım düzeldi teşekkür ederim.