RQ ARTEX Picopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 Modemim Keenetic Extra DSL. Bugün elektrikler kesildi. Daha sonra geldiğinde internet gelmedi. Modemi sıfırladım, işe yaramadı. Ne yapmalıyım?
Modemim Keenetic Extra DSL. Bugün elektrikler kesildi. Daha sonra geldiğinde internet gelmedi. Modemi sıfırladım, işe yaramadı. Ne yapmalıyım?
Meletli Kilopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 384 Çözümler 1 16 Mart 2021 #2 Hocam modem yanmış olabilir mi? Bir koku geldi mi?
RQ ARTEX Picopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #3 Meletli dedi: Hocam modem yanmış olabilir mi? Bir koku geldi mi? Genişletmek için tıkla... Elektrikler kesilip geldiğinde evde değildim.
Meletli dedi: Hocam modem yanmış olabilir mi? Bir koku geldi mi? Genişletmek için tıkla... Elektrikler kesilip geldiğinde evde değildim.
Xenithral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 1.221 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO MOBO: ASUS B450M DRAGON GPU: PALIT RTX 3060 DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #4 Bende de elektrik kesintisi sonrası internet kesintisi var eğer Türk Telekom kullanıyorsan. Modemim Extra DSL, daha bir hafta önce almıştım. Umarım modem bozulmamıştır, internet kesintisi vardır.
Bende de elektrik kesintisi sonrası internet kesintisi var eğer Türk Telekom kullanıyorsan. Modemim Extra DSL, daha bir hafta önce almıştım. Umarım modem bozulmamıştır, internet kesintisi vardır.
RQ ARTEX Picopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #5 Netspeed kullanıyorum.
Meletli Kilopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 384 Çözümler 1 16 Mart 2021 #6 RQ ARTEX dedi: Elektrikler kesilip geldiğinde evde değildim. Genişletmek için tıkla... Şu an modem çalışırken koku geliyor mu? Benim modemimde de aynısı olmuştu çünkü.
RQ ARTEX dedi: Elektrikler kesilip geldiğinde evde değildim. Genişletmek için tıkla... Şu an modem çalışırken koku geliyor mu? Benim modemimde de aynısı olmuştu çünkü.
RQ ARTEX Picopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #7 Meletli dedi: Şu an modem çalışırken koku geliyor mu? Benim modemimde de aynısı olmuştu çünkü. Genişletmek için tıkla... Belirgin bir koku yok. İnternet yok. Bir fikriniz var mı? Arıza kaydı oluşturdum. Gelişmeleri paylaşacağım. Tavsiyesi olan yazabilir. Son düzenleme: 16 Mart 2021
Meletli dedi: Şu an modem çalışırken koku geliyor mu? Benim modemimde de aynısı olmuştu çünkü. Genişletmek için tıkla... Belirgin bir koku yok. İnternet yok. Bir fikriniz var mı? Arıza kaydı oluşturdum. Gelişmeleri paylaşacağım. Tavsiyesi olan yazabilir.
1mpR0sibbLe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 17 Mart 2021 #8 Modem arayüzüne girip bağlantı istatistiklerinin ekran görüntüsünü atabilir misin?