Keenetic Extra Pro vs Tenda Modem

Bütçe
1500

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Şu an 35 Mbps internet kullanıyorum, ileride altyapım 100 Mbps destekleyecek. Yeni bir modem alacağım. Tenda ve Keenetic Extra Pro arasında kaldım.
İnternet hızı ve stabilite benim için çok önemli.

Keenetic Extra Pro bu anlamda fark yaratır mı? Fiyat farkına değer mi?
Hangisini almak daha mantıklı olur?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şu an 35 Mbps internet kullanıyorum, ileride altyapım 100 Mbps destekleyecek. Yeni bir modem alacağım. Tenda ve Keenetic Extra Pro arasında kaldım.

İnternetiniz 100mbps olacağından modeme çok para harcamanın doğru olduğunu düşünmüyorum. İnternet hızınız çok yüksek olmadığından bir fark hissettirmeyecektir. Tenda fazlasıyla işinizi görür.

Keenetic Extra DSL rahatça yeterli olur. Değer.

Şöyleki çekim gücüdür yazılım kolaylığıdır ben Keenetic derim ama şu an için o kadar yüklenmeye gerek yok

32 mbps için fazla yani

Mesela ben 100 Mbps için DSL-AX82U
Kullanıyorum ha o kadar gerek var mı biraz işin içine kişisel düşünceler giriyor internetim sağlam olsun dersen ve ileride mesh sistem kurup evin her yerinde internet olsun dersen tabii ki Keenetic

Peki hocam ne fark yaratır "Keenetic Extra DSL" mesela bir yani hız konusunda upload konsunda bir fark yaratır mı de bu bütçelerde hangisini alamam mantıklı olur Tenda bu bütçelrede en iyisi mi?

Hız arttırmaz tabii ki hocam. Keenetic modemler yazılım olarak çok iyi. Daha stabil bir bağlantı elde edersin. Tenda V12 ile karşılaştırmak mantıklı değil. O yüzden Keenetic alabilirsin.

Tenda V12 bende de var ama stabil çalışmıyor ping artışı falan ve çözülemeyen Bufferbloat sorunları var en iyisi OpenWrt destekli bir modem almak.

Tenda V12 bende de var ama stabil çalışmıyor ping artışı falan ve çözülemeyen Bufferbloat sorunları var en iyisi OpenWrt destekli bir modem almak.

Peki hocam, bu modem bu sorunların ortadan kalkması için yeterli olur mu?

Extra DSL kullanıyor afedersiniz hattın içinden geçiyorum SNR ayarı ile oynayarak alabileceğiniz hızı kendiniz bulabiliyor ince ayar çekebiliyorsunuz veya otomatik şekilde Keenetic cihaz SNR oto şeklinde 8dB sabit yaparak almış olduğunuz hattınızdan daha fazla hıza çıkmanızı sağlayabiliyor şu an SNR margin kaç dB?

Peki hocam, bu modem bu sorunların ortadan kalkması için yeterli olur mu?

Evet kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı