Keenetic Hero KN-1012 router nasıldır?

Rootsy

Kilopat
Merhaba hocam, konuyu hortlatıyorum ve biraz amacı dışına çıkıyorum ama; modemden memnun musunuz? Hero DSL modelinden, yeni Hero KN-1012 modeline geçmeyi planlıyorum da fikrinizi almak istedim. Halihazırda OPKG Entware kullanıyorum ben de şu an. Yeni cihazda OPKG Entware'de bir problem yaşadınız mı acaba siz?

Ben memnunum. Huawei modemden Hero KN-1012'ye ethernet çektim, Huawei'in de wireless'ını kapattım. Kullanıyorum.

Zapret kurdum, biraz meşakkatliydi ya da ben beceremedim. Çekim gücü Huawei'ye göre de iyiydi.

Ben memnunum. Huawei modemden Hero KN-1012'ye ethernet çektim, Huawei'in de wireless'ını kapattım. Kullanıyorum.

Zapret kurdum, biraz meşakkatliydi ya da ben beceremedim. Çekim gücü Huawei'ye göre de iyiydi.

Peki Zapret tarafında bir problem yaşadınız mı bu süre zarfında? Ben de Hero DSL modelinde kullanıyorum Zapret'i, yaklaşık 1 sene oldu, herhangi bir problem yaşamadım henüz. En çok merak ettiğim konu bu açıkçası. Ayrıca yanıtınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok, bir problem yaşamadım. Bir tek Roblox'ta ekstra ayar çekmem gerekti. GPT ile bir şeyler denemiştim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…