Keenetic Hopper AX1800 router mi modem mi?

Selamlar arkadaşlar bende turknet gigafiber kullanıyorum 1gps hız veriyor ama smartfy dedikleri alet wi-fi konusunda yeterli değil onun yerine bu cihazı buldum masaüstü pcye kablolu bağlanıyorum bu alette kablolu 1gps hız verir mi ve wi-fi konusunda sorunsuz bağlantı sağlar mı?
SmartyFi aletini bilmiyorum fakat bu cihaz diğerine göre size tam hız sunamayacaktır.

Ayrıca baktığımda SmartyFi'ın güzel teknolojiler kullandığını görüyorum. Yine Wi-Fi-6 kullanıyor fakat daha yüksek bant genişliğine sahip.

Derseniz evinize Mesh olarak sistem çekebilirsiniz. SmartyFi'ın sitesinde yazdığına göre Mesh'ten daha iyi çalıştığı iddia ediliyor. Gerçek kullanımda nasıl bir sonuç verir bilemiyorum.

SmartyFi aletini bilmiyorum fakat bu cihaz diğerine göre size tam hız sunamayacaktır.

Ayrıca baktığımda SmartyFi'ın güzel teknolojiler kullandığını görüyorum. Yine Wi-Fi-6 kullanıyor fakat daha yüksek bant genişliğine sahip.

Derseniz evinize Mesh olarak sistem çekebilirsiniz. SmartyFi'ın sitesinde yazdığına göre Mesh'ten daha iyi çalıştığı iddia ediliyor. Gerçek kullanımda nasıl bir sonuç verir bilemiyorum.
Smartyfi şuan bende var hocam ama 85 metre kare evde benim odadan salona çekmiyor odalar karşılıklı bakışıyor salona girdigin an wifi dibe vuruyor ve kesiliyor garibime giden şey de bu turknet ile görüştüm kendi ekranlarinda wi-fi gücünün yetmediğini gördüklerini söylediler eyvallah dedim yeni cihaz önerdiler onda tamam dedim sonra ayda 175 lira ek ücret karşılığı deyince işler değişti bende onun yerine kendim bir cihaz alıp kullanayım dedim daha sonra amazonda aynı gün teslimat var diye şu ürünü buldum deneyecegim artık hayırlısı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı