Keenetic Hopper DSL (KN-3610) fiyatı düşer mi?

Bende ikisi de var. Bundan dolayı Wi-Fi 6 cihazı satın almak istiyorum.

Wi-Fi 6 kullanan cihazın varsa hiç kaçırma tabii ki ben şu anda mesela ASUS DSL-AX82u ve RP-AX58 mesh olarak kullanıyorum benim işimi gayet görüyor evin içerisinde hiç hız kaybı olmadan

Modem arka odadaysa her türlü araya menzil genişletici atman gerekebilir büyükse ev

Keenetic'in de bu çözümü var buddy 6 alırsın yanında ikisi arasında seni hiç fark ettirmeden gezdirir ve hız kaybıda yaşamazsın https://www.hepsiburada.com/keeneti...-range-extender-access-point-pm-HBC00006FI4GR

Alacağım modem 1 saatliğine İncehesap'da 3.550TL düştü. Takipteyim. 3.400TL düşerse alabilirim başka bundan altı düşmez gibi. Çok satıyor ve yıldızlı ürün. Gerçek fiyatı bence 3.500TL bundan yukarısı artık çok sattığı için millet nasılsa alır diye yüksek fiyata koyuyorlar. Sonuçta Wi-Fi 6E modem değil gereksiz pahalı.

Uyanık satıcılar kupon olduğu zamanda fiyat arttırıyor. Fiyat arttıran satıcılardan ürün almayacağım.

Son düzenleme:
300 liranın hesabını yaparken 1000 lira kaybetmen kaçınılmaz. 300 lira nedir ki. Eskinin 30 lirası bile değil. Mecidiyeköyde bir mağza 2800'e veriyor. Sarı siteye bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı