Aktif olarak kullanıyorum, genel olarak modem baya başarılı. Wifi çekim alanı ve ekstra arayüz özellikleri var. SNR değerini kendin belirleyebiliyorsun. Ayrıca telefona keenetic uygulamasını kurunca uzaktan müdahale imkanıda sağlıyor. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam Ethernet ile cok guzel degerler verıyor ama Wi-Fi ıle modem yanında guzel 1 oda yana gecınce hız yarıya dusuyor yapmadıgım bır ayar mı var acaba
Aktif olarak kullanıyorum, genel olarak modem bayağı başarılı. Wi-Fi çekim alanı ve ekstra arayüz özellikleri var. SNR değerini kendin belirleyebiliyorsun. Ayrıca telefona Keenetic uygulamasını kurunca uzaktan müdahale imkanıda sağlıyor. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam Ethernet ile cok guzel degerler verıyor ama Wi-Fi ıle modem yanında guzel 1 oda yana gecınce hız yarıya dusuyor yapmadıgım bır ayar mı var acaba
Her hangi bir ayar yapmadım, ama hem kendi sitesinde hem de forumlarda onunla alakalı bir çok konu var. Ben pc de kablolu kullanıyorum. Telefon TV Tablet wifi kullanıyor her hangi bir problem yaşamadım. Bulunduğum semtte zaten internet alt yapısı berbat. Türknet 50mbit kullanıyorum. 40 falan geliyor eve. Çok takılmadım o konulara yani ama araştırırsan çözüm bulabilirsin.
Teşekkür ederim hocam Ethernet ile cok guzel degerler verıyor ama Wi-Fi ıle modem yanında guzel 1 oda yana gecınce hız yarıya dusuyor yapmadıgım bır ayar mı var acaba.
Teşekkür ederim hocam Ethernet ile cok guzel degerler verıyor ama Wi-Fi ıle modem yanında guzel 1 oda yana gecınce hız yarıya dusuyor yapmadıgım bır ayar mı var acaba.