Keenetic KN-2112 extra DSL modem ıyı mıdır?

Kaan Candan

Femtopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    26,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bu modemı satın aldım. Altyapım 60 mgps kadar desteklıyor. VDSL altyapım mevcut. Bu modem ıyı mıdır? Ben cok arastırdım cok guzel dedıler kesıntı yasar mıyım veya herhangı bır sorun? Bu Keenetic exta DSL yenı modelı oyunlarda bır sorun ıle karsılasır mıyım? Pıng vs.
Keenetic KN-2112-01TR Gigabit Extra DSL AC1200 Mesh Wi-Fi 5 Dualband Mu-Mimo VDSL2/ADSL2+ Modem Fiyatı ve Özellikleri
Aktif olarak kullanıyorum, genel olarak modem baya başarılı. Wifi çekim alanı ve ekstra arayüz özellikleri var. SNR değerini kendin belirleyebiliyorsun. Ayrıca telefona keenetic uygulamasını kurunca uzaktan müdahale imkanıda sağlıyor. Hayırlı olsun.

Keenetic modemler güzeldir Hero DSL kullanıyorum bende hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam Ethernet ile cok guzel degerler verıyor ama Wi-Fi ıle modem yanında guzel 1 oda yana gecınce hız yarıya dusuyor yapmadıgım bır ayar mı var acaba

Aktif olarak kullanıyorum, genel olarak modem bayağı başarılı. Wi-Fi çekim alanı ve ekstra arayüz özellikleri var. SNR değerini kendin belirleyebiliyorsun. Ayrıca telefona Keenetic uygulamasını kurunca uzaktan müdahale imkanıda sağlıyor. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim hocam Ethernet ile cok guzel degerler verıyor ama Wi-Fi ıle modem yanında guzel 1 oda yana gecınce hız yarıya dusuyor yapmadıgım bır ayar mı var acaba

Her hangi bir ayar yapmadım, ama hem kendi sitesinde hem de forumlarda onunla alakalı bir çok konu var. Ben pc de kablolu kullanıyorum. Telefon TV Tablet wifi kullanıyor her hangi bir problem yaşamadım. Bulunduğum semtte zaten internet alt yapısı berbat. Türknet 50mbit kullanıyorum. 40 falan geliyor eve. Çok takılmadım o konulara yani ama araştırırsan çözüm bulabilirsin.

Teşekkür ederim hocam Ethernet ile cok guzel degerler verıyor ama Wi-Fi ıle modem yanında guzel 1 oda yana gecınce hız yarıya dusuyor yapmadıgım bır ayar mı var acaba.

Teşekkür ederim hocam Ethernet ile cok guzel degerler verıyor ama Wi-Fi ıle modem yanında guzel 1 oda yana gecınce hız yarıya dusuyor yapmadıgım bır ayar mı var acaba.

Hocam merhaba Telegram'da Keenetic Türkiye kullanıcıları grubunda tüm ayar ve sorularınız için gerekli cevapları bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı