M mami.45 Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:47 #1 Görseller yükledim. Anlayan biri yardımcı olabilir mi? Ne yapmam lazım bu aşamada? mami.45 dedi: Görseller yükledim. Anlayan biri yardımcı olabilir mi? Ne yapmam lazım bu aşamada? Genişletmek için tıkla... Düzeltme: Eski modemimi bağlayıp denedim kurulum yapabiliyorum ama dsl ışığı yanmıyor ve arayüzünde dsl bilgi kısmında dsl bağlantısı yok diyor. Dosya Ekleri 2754b890-2ca4-472e-9f0d-99b19d868324.jpg 254,3 KB · Görüntüleme: 9 74dc0115-35d0-49a9-b29b-4f23fc754c46.jpg 115,5 KB · Görüntüleme: 10 cace7f48-d47a-4005-a753-5e52e34bdf43.jpg 159 KB · Görüntüleme: 9 Son düzenleme: Dün 14:10
Görseller yükledim. Anlayan biri yardımcı olabilir mi? Ne yapmam lazım bu aşamada? mami.45 dedi: Görseller yükledim. Anlayan biri yardımcı olabilir mi? Ne yapmam lazım bu aşamada? Genişletmek için tıkla... Düzeltme: Eski modemimi bağlayıp denedim kurulum yapabiliyorum ama dsl ışığı yanmıyor ve arayüzünde dsl bilgi kısmında dsl bağlantısı yok diyor.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.376 Makaleler 2 Çözümler 17 Dün 16:31 #2 Bu videoyu izledin mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu videoyu izledin mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS M mami.45 Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:24 #3 zKEBAB dedi: Bu videoyu izledin mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... denedim ama kurulum aşamasındaki yeri geçemiyorum.. Artı 0 Eksi
zKEBAB dedi: Bu videoyu izledin mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... denedim ama kurulum aşamasındaki yeri geçemiyorum..
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.376 Makaleler 2 Çözümler 17 Dün 17:34 #4 mami.45 dedi: Denedim ama kurulum aşamasındaki yeri geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... DSL kablosunu çıkarıp o takılı kaldığın yerde takıp geçmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
mami.45 dedi: Denedim ama kurulum aşamasındaki yeri geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... DSL kablosunu çıkarıp o takılı kaldığın yerde takıp geçmeyi denedin mi?
KS KS M mami.45 Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:55 #5 zKEBAB dedi: DSL kablosunu çıkarıp o takılı kaldığın yerde takıp geçmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... şimdi denedim yine olmadı. Eski modemimde denedim kurulum yapabiliyorum ama dsl bağlantısı yok diyor modemde. Artı 0 Eksi
zKEBAB dedi: DSL kablosunu çıkarıp o takılı kaldığın yerde takıp geçmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... şimdi denedim yine olmadı. Eski modemimde denedim kurulum yapabiliyorum ama dsl bağlantısı yok diyor modemde.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.376 Makaleler 2 Çözümler 17 Dün 18:12 #6 mami.45 dedi: Şimdi denedim yine olmadı. Eski modemimde denedim kurulum yapabiliyorum ama DSL bağlantısı yok diyor modemde. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken ISS tarafından verilen kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazdığınızdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
mami.45 dedi: Şimdi denedim yine olmadı. Eski modemimde denedim kurulum yapabiliyorum ama DSL bağlantısı yok diyor modemde. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken ISS tarafından verilen kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazdığınızdan emin misiniz?
KS KS M mami.45 Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:29 #7 zKEBAB dedi: Kurulum yaparken ISS tarafından verilen kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazdığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmadığıma eminim çok fazla kez denedim. Artı 0 Eksi
zKEBAB dedi: Kurulum yaparken ISS tarafından verilen kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazdığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmadığıma eminim çok fazla kez denedim.