Keenetic modem çekim gücü çok düşük

Egemen_156

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Keenetic 2 antenli modemini kullanıyorum ev 180 metre TurkNet 100Mbps(kabloluda 76-80 Mbps alıyorum) olmasına rağmen salonda 10,15 bazen 8 alıyorum Speedtest'e bu normal mi yoksa Wi-Fi repeater mi almalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeminiz ve test yaptığınız cihaz 5GHz Wi-Fi destekliyor mu? Desteklemiyorsa 100Mbps'lere pek çıkılmaz. Modemin yakınındayken de hız yine yavaş mı? Bazen 8'lere kadar düşüyor demişsiniz.

Modeminiz ve test yaptığınız cihaz 5GHz Wi-Fi destekliyor mu? Desteklemiyorsa 100Mbps'lere pek çıkılmaz. Modemin yakınındayken de hız yine yavaş mı? Bazen 8'lere kadar düşüyor demişsiniz.
modem yakınındayken iyi modem benim odamda mesela 50 mps alıyom kablosuz

Peki 5GHz destekliyor mu her ikisi de? Hız sadece uzaktayken 10Mbps'lere 8 Mbps'lere düşüyorsa repeater lazım olabilir.
valla buyuk ihtimalle 4 antenli olan modeli destekliyo 5ghzyi ayarlardan baktım kurcalıyom büyük ihtimalle yok.2.4ghz şuan

valla buyuk ihtimalle 4 antenli olan modeli destekliyo 5ghzyi ayarlardan baktım kurcalıyom büyük ihtimalle yok.2.4ghz şuan
Merhaba, Keenetic Omni DSL modemlerde 5.Ghz desteği yoktur. Wifi antenlerini doğru açıyı bulana dek hizalamaya çalışın, bir nebze faydası olabilir.

Merhaba arkadaşlar Keenetic 2 antenli modemini kullanıyorum ev 180 metre TurkNet 100Mbps(kabloluda 76-80 Mbps alıyorum) olmasına rağmen salonda 10,15 bazen 8 alıyorum Speedtest'e bu normal mi yoksa Wi-Fi repeater mi almalıyım.
Omni DSL modelinde 5 GHz desteği bulunmamakta. Eviniz baya genişmiş, size tavsiyem yine Keenetic'in bir router'ını alıp mesh yapmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…