4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 11 Aralık 2022 #1 Kolay gelsin. Modeme reset attım ve kurulunda kullanıcı adı ve şifre soruyor. Ne yazmamız gerekiyor buraya? Modem arkasındaki Wi-Fi adı ve şifresi olabilir mi?
Kolay gelsin. Modeme reset attım ve kurulunda kullanıcı adı ve şifre soruyor. Ne yazmamız gerekiyor buraya? Modem arkasındaki Wi-Fi adı ve şifresi olabilir mi?
J judgmennt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 1.569 Çözümler 12 Yer Bilecik 11 Aralık 2022 #2 İnternet sağlayıcısının size verdiği kullanıcı adı ve şifreyi istiyordur muhtemelen. Bilmiyorsanız müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.
İnternet sağlayıcısının size verdiği kullanıcı adı ve şifreyi istiyordur muhtemelen. Bilmiyorsanız müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 11 Aralık 2022 #3 453476 dedi: Kolay gelsin. Modeme reset attım ve kurulunda kullanıcı adı ve şifre soruyor. Ne yazmamız gerekiyor buraya? Modem arkasındaki Wi-Fi adı ve şifresi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınızı arayıp öğrenmeniz lazım .
453476 dedi: Kolay gelsin. Modeme reset attım ve kurulunda kullanıcı adı ve şifre soruyor. Ne yazmamız gerekiyor buraya? Modem arkasındaki Wi-Fi adı ve şifresi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınızı arayıp öğrenmeniz lazım .