Keenetic modemde bir anda Wi-Fi kesiliyor

mehmetkuri4412

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Keenetic Omni DSL N300 model modem sahibiyim. Son 1 ayda bu sorun yaşanmaya başladı. Wi-Fi interneti bir anda tüm bağlı cihazlarda kesiliyor ama Wi-Fi bağlantısı kesilmiyor. Sadece internet sağlanmıyor. 5 dakika sonra tekrardan internet dağıtmaya başlıyor. Her 2 saatte bir oluyor bu durum. Lan ile bağlı bilgisayarda kesinti olmuyor. Arayüz veya modem üzerinde yapabileceğim bir işlem var mı yoksa garantiye mi göndermeliyim?

ssid yi değiştirip gizleyin. Biraz öyle kullanın.

Bu ikisini açıp öyle dener misin? Sistem ayarlarına girip biraz aşağılarda bulacaksınız.
Eğer açıksa Donanım ağ hızlandırıcısını kapatıp IntelliQoS açın.

Donanım ağ hızlandırıcısı açıktı. Belirttiğiniz 2. seçeneği açtım. IntelliQoS ayarını sağ üstten arattım ama sonuç çıkmadı.

Donanım ağ hızlandırıcısı açıktı. Belirttiğiniz 2. seçeneği açtım. IntelliQoS ayarını sağ üstten arattım ama sonuç çıkmadı.

Sırasıyla ne yapmanız gerektiğini gösterdim. 2 - Bileşen seçenekleri.
Bunları yükledikten sonra sol tarafta IntelliQoS olarak gözükecek oraya girip trafık sınıflandırma yapmayı deneyin.

Eğer olmazsa geliştiricideki 4.0 Alpha 2 sürümünü yükleyin. Solda Wi-Fi Monitor diye bir seçenek çıkacak orada ağları taraya basıp fotoğrafını gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…