Yazılım güncel ama ayarlarda tanılama kısmı yok. Bir şey daha soracağım, cihazın modu bende router olarak gözüküyor. Sizde de öyle mi?Ayarlar > Tanılama > DSL
Eki Görüntüle 691052
Bu ekrana girmenize gerek yok bu arada. Ben direkt söyleyeyim. 55 Mbit civarı hız alabilirsiniz kopma olmadan, üzerinde kopma yaşarsınız. Modem arayüzünde yazan Max hızı alabileceksiniz diye bir şey yok. SNR değeri 8,2 altında kopma yaşanır, bu değer sınırdır. 50 Mbit pakete yükseltirseniz sorun yaşamazsınız. Üzerinde kopma olur.
Evet, modem olarak kullanmak için router modda olmalı. Yukarıda belirttim zaten ama sizin max hızı görmenize gerek yok. 50 Mbps'e yükseltin. Yukarısı kopma yapar bu değerlerle.Yazılım güncel ama ayarlarda tanılama kısmı yok. Bir şey daha soracağım, cihazın modu bende router olarak gözüküyor. Sizde de öyle mi?
Paketim zaten 75mbps bugün müşteri hizmetlerini arayarak 50'ye sabitlettireceğim, teşekkürler bu arada.Evet, modem olarak kullanmak için router modda olmalı. Yukarıda belirttim zaten ama sizin max hızı görmenize gerek yok. 50 Mbps'e yükseltin. Yukarısı kopma yapar bu değerlerle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.