Keenetic modemi bozdum

Aslında buraya biraz dert yanmak için yazıyorum bunu, herhangi bir çözüm isteğim vesaire yok. Olay bu sabah oldu. Sabah kalktım, kahvaltımı yaptım. Bilgisayarın başına geçip derse bakacaktım sonra aklıma dün gece 2 yaşındaki yeğenimden gizlice aldığım büyümix geldi, yemek için aldım elime. Elimden bir anlığına kayıp modem adaptörünün bağlı olduğu prizin güç düğmesine düştü. Modem kapandı yeniden başlayınca ne göreyim DSL ışığı kırmızı yanıyor, resetledim herhangi bir şey değişmedi. İbretlik bir anı olarak yerleşti hafızama. Siz siz olun büyümix yemeyin. Ayrıca Keenetic firmasının telefon numarasını aramayın açmıyorlar Mail ile durumunuzu belirtin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorun Keenetic kaynaklı olmadığı için birşey yapacaklarını sanmıyorum bu arada. Geçmiş olsun.
Denemekten zarar gelmez Şu aralar o kadar kötü şeyler üst üste geliyor ki yıldım hayattan.
Güncelleme: Arkadaşlar benim nakil işlemim vardı fakat fiber altyapıya direk nakil alamadıkları için dondurmuş hizmetimi TürkNet. Sanırsam modem yeniden başlayınca ya da tam o saate şans eseri denk gelerek internetim gitti Modemde sorun yok, nakil talebini müşteri temsilcisi ile görüşüp kapattırdıktan sonra tekrar kurulum yaptım modeme ve şu an internet var. İptal ettirip yeni adresime 0'dan abonelik açacağım. @Karamurselee @TeknoFix29 kusura bakmayın hocam Birden tam modemin yeniden başladığı zaman internet gidince modem kaynaklı sandım.

Son düzenleme:
Bugün Tp-Link VR1200 modemin üstüne de pencere açıkken yağmur yağmış. Modem açılmıyordu. Kuruttum ettim modem açıldı ama bu sefer de DSL ışığı gelmiyor. Pert ettik galiba. Çözümü olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…