Keenetic Modemin Wi-Fi Hızı Düşüyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Keenetic Extra DSL kullanıyorum, TurkNet'in 100 MBPS'lik paketinden yaklaşık 90 MBPS alıyorum. Bu hızı 5GHz üzerinden telefondan bile görebiliyorum hız testi yaptığımda.
Bilgisayar üzerinden de görebiliyordum Wi-Fi üzerinde fakat son birkaç haftadır bilgisayara az hız gitmeye başladı. Twitch üzerinden yayın bile izleyemiyorum 90 MBPS'lik internetle.

Wi-Fi kapatıp açıldıktan sonra geri 90 MBPS'ye geliyor fakat bir zaman geçtikten sonra hızım 6-7 MBPS'lere düşüyor. Bilgisayar üzerindeki hızım yavaşlıyor. Hiçbir şey yaptırmıyor bu internet, aklımda sadece bilgisayarın Wi-Fi çipinde sorun olabilir mi diye düşünüp duruyorum. Sizce sorun bilgisayarda mıdır modemde mi?

Keenetic Extra DSL kullanıyorum, TurkNet'in 100 Mbps'lik paketinden yaklaşık 90 Mbps alıyorum. Bu hızı 5GHz üzerinden telefondan bile görebiliyorum hız testi yaptığımda.
Bilgisayar üzerinden de görebiliyordum Wi-Fi üzerinde fakat son birkaç haftadır bilgisayara az hız gitmeye başladı. Twitch üzerinden yayın bile izleyemiyorum 90 Mbps'lik internetle.

Wi-Fi kapatıp açıldıktan sonra geri 90 Mbps'ye geliyor fakat bir zaman geçtikten sonra hızım 6-7 Mbps'lere düşüyor. Bilgisayar üzerindeki hızım yavaşlıyor. Hiçbir şey yaptırmıyor bu internet, aklımda sadece bilgisayarın Wi-Fi çipinde sorun olabilir mi diye düşünüp duruyorum. Sizce sorun bilgisayarda mıdır modemde mi?

Başka cihazlarda yavaşlama yok ise sorun bilgisayardadır.
Bilgisayarın Wi-Fi kartı sürücü güncellemesi filan almışmı son zamanlarda kontrol edebilir misiniz?

servis sağlayıcı ilgili olabilir. Bazen düşmer oluyor. Belirli saatler arası örnegin 20:00 00:00 arası
Bu normaldir gündüz saatlerinde istenilen mbps alabilirsin..
Kablo ile kablosuz fark eder. Bunuda baz almalısın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı