Keenetic modemlerin farkı nedir?

Sofi96

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisi
Merhaba arkadaşlar, bu iki modemin farkı nedir? Bilgisi olanlar yorumlayabilir mi?

Keenetic viva AC1300.

Keenetic extra DSL KN-2111-01TR.

Ayrıca Keenetic Extra DSL harika bir modemdir. Modem almayı düşünenler başka modellere bakmasın.

Ayrıca keenetic extra DSL harika bir modemdir. Modem almayı düşünenler başka modellere bakmasın.

Az sonra sipariş vereceğim bende. Yenileme vakti geldi. Memnunsanız düşünceniz önemli benim için teşekkür ederim.

Extra DSL hem modem hem router. Viva AC1300 sadece Router.

Hocam Wi-Fi 6 Keneetic modemden 1000 lira civarı daha uygun. Alınır mı sence? Ve bu arkadaki WAN portu gerektiğinde LAN olarak kullanılabilir mi?

Keenetic modem dünyasının Mercedes’i gibidir. Extra DSL almıştım fakat USB 3.0 ve Wi-Fi 6 gibi önemli eksikleri vardı. Daha sonra bu eksiklerin kapatıldığı Hopper DSL modeline geçtim. Extra DSL’yi de evin diğer köşesine kurup mesh sistemi kurdum. Harici HDD’leri USB çoklayıcı ile modem üzerinden bağlayıp DLNA ve SMB ağları oluşturarak kullanıyorum. Gerek bilgisayardan gerekse telefondan HDD’ye erişip doya transferi yapıyorum. Torrent bile indirebiliyorsun. Tek kelimeyle süper.

Hero mu alayım yoksa Hooper mı hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…