KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 3 Temmuz 2021 #1 Yakın fiyatta daha dolu bir model yok diye biliyorum. Aktif olarak da kullandığım, gayet iyi bir ürün. Keenetic Omni DSL KN-2011 N300 4 Port VDSL2/ADSL2+ Kablosuz Modem Router - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Yakın fiyatta daha dolu bir model yok diye biliyorum. Aktif olarak da kullandığım, gayet iyi bir ürün. Keenetic Omni DSL KN-2011 N300 4 Port VDSL2/ADSL2+ Kablosuz Modem Router - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 3 Temmuz 2021 #2 Isınma sorunu var mı? Bende bunu alacaktım çok ısınıyor dediler. TP-Link aldım. Ona da ısınıyor demişlerdi ama hiçbir sorunu yok. İnsanlar neyin ne olduğunu bilmiyorlar galiba.
Isınma sorunu var mı? Bende bunu alacaktım çok ısınıyor dediler. TP-Link aldım. Ona da ısınıyor demişlerdi ama hiçbir sorunu yok. İnsanlar neyin ne olduğunu bilmiyorlar galiba.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 3 Temmuz 2021 #3 Isınma sorunu yok.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 3 Temmuz 2021 #4 fatih_mnv dedi: Isınma sorunu var mı? Bende bunu alacaktım çok ısınıyor dediler. Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Diğer modemler gibi normal.
fatih_mnv dedi: Isınma sorunu var mı? Bende bunu alacaktım çok ısınıyor dediler. Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Diğer modemler gibi normal.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.117 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 3 Temmuz 2021 #5 fatih_mnv dedi: Isınma sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Extra DSL kullanıyorum, normal bir modemden biraz daha fazla ısınıyor.
fatih_mnv dedi: Isınma sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Extra DSL kullanıyorum, normal bir modemden biraz daha fazla ısınıyor.