Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.194 Çözümler 86 4 Ağustos 2022 #11 Astiva dedi: Kapatmamış, bende kapatmadım çünkü bariz fark ediyor. Durduğum yerde açıp kapatmak ile 15Mbps fark ediyor. Bufferbloat testinde a sonucuna ulaştım bu arada trafik sınırlaması ve ıntelliqos ile. Genişletmek için tıkla... Bende her iki durumda a alıyorum.
Astiva dedi: Kapatmamış, bende kapatmadım çünkü bariz fark ediyor. Durduğum yerde açıp kapatmak ile 15Mbps fark ediyor. Bufferbloat testinde a sonucuna ulaştım bu arada trafik sınırlaması ve ıntelliqos ile. Genişletmek için tıkla... Bende her iki durumda a alıyorum.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 12.979 Makaleler 9 Çözümler 1.061 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 4 Ağustos 2022 #12 Hououin Kyouma dedi: Bende her iki durumda a alıyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten donanım ağ hızlandırıcısı mantıken bufferbloat sorununu etkilememesi gerekli, trafik izlemeyi tam analiz edememeye neden oluyor.
Hououin Kyouma dedi: Bende her iki durumda a alıyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten donanım ağ hızlandırıcısı mantıken bufferbloat sorununu etkilememesi gerekli, trafik izlemeyi tam analiz edememeye neden oluyor.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #13 Hououin Kyouma dedi: Donanım ağ hızlandırıcısını kapatmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.194 Çözümler 86 4 Ağustos 2022 #14 Astiva dedi: Zaten donanım ağ hızlandırıcısı mantıken bufferbloat sorununu etkilememesi gerekli, trafik izlemeyi tam analiz edememeye neden oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam mevzuyu biraz yanlış anlamışım.
Astiva dedi: Zaten donanım ağ hızlandırıcısı mantıken bufferbloat sorununu etkilememesi gerekli, trafik izlemeyi tam analiz edememeye neden oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam mevzuyu biraz yanlış anlamışım.