En ucuz Keenetic Omni Dsl KN-2012-01TR 4 Port 300 Mpbs VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Omni Dsl KN-2012-01TR 4 Port 300 Mpbs VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.249,56 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Çekme sorunu yok zaten kablo ile bağlıyım ama hat değerlerimin daha iyi olması ve SQM gibi özellikler olduğundan keenetic e geçmeyi düşünüyorum. 75 download 15 upload alıyorum şuan da.
Çekme sorunu yok zaten kablo ile bağlıyım ama hat değerlerimin daha iyi olması ve SQM gibi özellikler olduğundan Keenetic'e geçmeyi düşünüyorum. 75 download 15 upload alıyorum şu an da.
Bufferbloat testi yaptığımda sonuçlar hep kötü çıkıyor ve 3 gün önce internet arada bir 10 dakikalığına kopup geri geliyordu şimdi cumartesi sabahından beri internet komple gidik konu da açtım müşteri hizmetlerini de aradım ama sonuç yok. Aylık 400tl.
Bufferbloat testi yaptığımda sonuçlar hep kötü çıkıyor ve 3 gün önce internet arada bir 10 dakikalığına kopup geri geliyordu şimdi cumartesi sabahından beri internet komple gidik konu da açtım müşteri hizmetlerini de aradım ama sonuç yok. Aylık 400TL.
TT altyapısı ise bize alalım 299 TL'ye, DSL de o sorunlar modemden ziyade altyapı kaynaklı ve çok bir çözümü yok, istersen DSL spliter filan tak ucuna belki faydası olur.
TT altyapısı ise bize alalım 299 TL'ye, DSL de o sorunlar modemden ziyade altyapı kaynaklı ve çok bir çözümü yok, istersen DSL spliter filan tak ucuna belki faydası olur.